2777
2789
عشقم زیاد ویترین زندگیت رو قشنگ نکن!!!دعا و طلسم که هیچ، یه آه میتونه کل زندگیت رو نابود کنه.یکی از ...

عاقا یعنی لعنت ب اینستا و‌استوری گذاشتن

من‌خیلی کم‌میذارم‌چندوقت ویش بعد خیلی مدتها عکس بچه هام‌گذاشتم‌دوستایی ک فقط ایسنتا دارن‌من و‌هی گفتن وای بچه هاتتتت چه بزرگ‌شدن اقا ی مدت انقدر بدبیاری بدبختی اومد تو زندگیم‌یسره بچه هام‌مریض بودن اصن ی وصعی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو و نیم گرفتالبته میدونم شیاد نیست سال‌های زیادی هست میشناسمش

من‌اگ دو داشتم میرفتم‌کتاب و‌جزوه درسی براازمونم‌میخریدم😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عاقا یعنی لعنت ب اینستا و‌استوری گذاشتنمن‌خیلی کم‌میذارم‌چندوقت ویش بعد خیلی مدتها عکس بچه هام‌گذاشت ...

به قولی طرف صبح تا شب از همه چی میزاره چیزیش نمیشه بعد ما از یه فلافل استوری بزاریم کلی بدبختی میکشیم

عاقا یعنی لعنت ب اینستا و‌استوری گذاشتنمن‌خیلی کم‌میذارم‌چندوقت ویش بعد خیلی مدتها عکس بچه هام‌گذاشت ...

اشتباه محض بخدا ...

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
مرتب زیاد میکنم همه جارو‌چیزی ندیدم ولی دوست دارم ی ذعایی بخونم‌اگ‌چیزیم باشه یا نباشه شاید اثر داشت ...

نماز حضرت زهرا بخون همونی ک ۱۰۰ تا قدر داره 

ذکر یا ودودو زیاد بگو هزار یکی فوت کن ب شوکولاتی قندی  ب چیزای شیرین بخوریدش

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

توی بالش هاتون نیس چیزی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖