2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرتب زیاد میکنم همه جارو‌چیزی ندیدم ولی دوست دارم ی ذعایی بخونم‌اگ‌چیزیم باشه یا نباشه شاید اثر داشت ...

اول با اعمالی که گفتم اثار دعا رو از بین ببر بعد برو برای ایجاد مهر و محبت 😇

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
خیلی به طلسم میخوره یکاری کن لطفا ما با طلسم تا جدایی رفتیم

ببین یعنی من ادمیم که کارد ب استخونم‌رسیده بود ب جدای فکر نمیکردم ‌الان زیاد زیادددد فکر میکنم الان ک نیست اوکیم جبهه ای بهش ندارم وارد خونه میشه هم‌اون‌هم من خیلی بیشتر اون انگار دشمن همیم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
آره چه فایده که یه زندگی دیگه هم نابود میکننمنو نامزدم الان اینطوری شدیمخدا خودش نگذره

عشقم زیاد ویترین زندگیت رو قشنگ نکن!!!دعا و طلسم که هیچ، یه آه میتونه کل زندگیت رو نابود کنه.

یکی از اقوام ما زندگی خوبی داشت همسر بسیار زیبا، وضع مالی خوب،عشق بین شون و... مدام تو اینستا و فضای مجازی عکس های عشقولانه و زیبا از زندگیشون میذاشت؛ بعد از 10سال زندگی رمانتیک و آرمانی، بلایی سر زندگیشون اومد که مسلمان نشنود، کافر نبیند😔

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
عشقم زیاد ویترین زندگیت رو قشنگ نکن!!!دعا و طلسم که هیچ، یه آه میتونه کل زندگیت رو نابود کنه.یکی از ...

من زندگیم معمولیه

با هیچکس هم کاری ندارم

تا حالا بد کسی رو نخواستم

کلا اهل استوری هم نیستم

به هیچ وجه در مورد خوشی‌هام به هیچکس نمیگم

ولی بعضی‌ها حسودن واقعا 

آره عزیزم‌ اگه فقط توی خونه این حس بهتون دست میده حتما چیزی هست. همیشه خونه ات رو تمیز نگه دار، در و ...

اینکارارو‌زیاد انجام میدم اول این و‌حس‌نکرده بودم همش دعوا داشتیم ی سره حالمون‌افتضااااح‌بود بعد شوهرم رفت خونه باباش منم خونه بابام برا ی کاری دوسه روز پیش هم‌نبودیم‌بااینک ‌تو خونه همش بینمون‌شکراب بود اونجا زنگ‌میزدیم‌بهم‌انقدر خوب حرف میزدیم باز چندوقت پیش باهم رفتیم خونه بابا من اونجا خوب بودیم تو مسیر برگشت عالی رسیدیم‌جلو‌درمون‌سر باز شدن در بحثمون‌شد فرداش رفتیم‌خومه باباش دوروز بودیم اوکی بدون بحث‌تو مسیر همش دستم تو‌دستش بود رسیدیم خونه بخدا سر ده دقیقه باهم‌بحثمون‌شد الان دوروزه من دارم داغون میشم دیگ متنفرشدم‌از بی محبتیش دیکگه سمتش نمیرم بغل اینا کامل حذف شده دورترین نقطه تخت میخوابیم دستمون  بهم‌نخوره 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤