2777
2789
عنوان

دو سه تا خودکار چطور میشه نهصد😭

186 بازدید | 21 پست

بچهه ها طبیعیه ۳ تا خودکار بشه ۹۰۰😭😂؟!

منن روان نویس یونی بال گفتم مامانم بگیره واسم چون خیلی روونه‌.. 

بهشم گفتم اگه مثلا گرون بود معمولی بگیره.. 

۹۰۰ تومن گرفت..

عذاب وجدان گرفتم جدییی

منم که هر دو ماه واقعن مثلا آبی مشکی و قرمزم تموم میشه کلا سر جزوه نوشتن و... چون کنکوریم

پسم نمیگیرههه😭.. 

تففففف واقعنننن

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر تا تهش استفاده میکنی و مشکل مالی ندارین 

خیلی هم خوبه 

مبارکت باشه 🩵

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

ده ساله که خودکار کیان ایرانی استفاده میکنم و راضیم. حمایت از کالای با کیفیت ایرانی

تنها کالای ایرانی که خوبه ... 🩵🫠

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

هر چند احساس میکنم روان نویس یونی بال دونه ای ۳۰۰ نیست کمتره ... حالا باز از جاهای دیگه قیمت کن ببین گرون نداده باشه 🫠

نه آخه چرا پس بدی حیفه استفاده کن 

مارک کَنکو ایرانی میگیرم عالیه و بسیار روان.

این روان نویسا؛ برای جزده نویسی نیست؛ برای امضا و خوشنویسیه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
برند خریدی حتما از دیجی کالا ۱۲۰ تایی خریدم مارک کیان عالیه

عزیزم یه سوال ۱۲۰ تایی میمونه تو خونه مشکلی پیش نمیاد ؟ از روان بودنش کم نمیشه ؟ ایده جالبی بود برام بسته ای خریدنش🥲

عزیزم یه سوال ۱۲۰ تایی میمونه تو خونه مشکلی پیش نمیاد ؟ از روان بودنش کم نمیشه ؟ ایده جالبی بود برام ...

اره خیلی خوبه بچه مدرسه ای داشتم خریدم همه رنگ داره سبز صورتی مشکی  سرش یه چیز قرمز داره نمیزاره جوهر خشک بشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

مارک کَنکو ایرانی میگیرم عالیه و بسیار روان.این روان نویسا؛ برای جزده نویسی نیست؛ برای امضا و خوشنوی ...

نه. اون خودنویسه که برای خوش نویسی و امضاست. یونی بال روان نویسه. روان نویس برای نوشتن روزمره ست.