2777
2789

منظور هرکسی ؟ اخه اکثرا اینجورن شاید جواب پیام یا زنگ زدنتون و گاهی ندن

من شخصا چون اینجور نیستم خیلی ناراحت میشم 

چیکار کنم که ناراحت نشم ،مثلا دو هفته پیش با کسی حرف زدم بعد ده دقیقه بعد سوال داشتم زنگ زدم جواب نداد ،خودشم زنگ نزد خیلی ناراحت شدم

نه مهم نیست برام 

زنگ هم نمیزنم کلا به کسی جز چند نفر محدود 

بدم میاد از زنگ زدن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره آدم روابطی داره شاید با کسی کاری داره

میتونه پیام بده 

یا بگه من کار واجب داره اوکی هست زنگ بزنم یا نه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یعنی چی وقتی طرف بمن زنگ میزنه در هر حال جوابشو میدمحالا که من کار دارم اجازه بگیرم ازش؟

بستگی به ساعتش داره 

در کل پیام دادن به شخصه برام ارجعیت داره 

🤣🤣خب علت چیه؟؟

حوصله ندارم 

اصن کلا عجیبم 🤣 روانیم بخدا شاید باورت نشه دوستم دقیقا ۱۵ بار زنگ زد بعد اخرش گفتم خودم میزنگم هنوزم نزدم خرم خرر😂

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️