2777
2789
عنوان

تو دعوا و قهر زن و شوهری بین رابطه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 19 پست
منم همه اینکاراو میکنم.امروز خیلی از دستش ناراحت شدم واقعا.دوست داشتی تاپیکم رو بخون.الان یه گوشه نش ...

خوندم برات نظر هم گذاشتم دقیقا میدونم چشه ، گفتم بهت الان نیاز داره ارامش تو غار تنهایی خودش بهش اویزون نشو کاری هم به کارش نداشته باش خوب میشه 

خوندم برات نظر هم گذاشتم دقیقا میدونم چشه ، گفتم بهت الان نیاز داره ارامش تو غار تنهایی خودش بهش اوی ...

عه نظر دادییی

وای دقت نکردم

اره اصلا کاریش ندارم رفتم شام براش گرفتم یکم از کارش گفت بعد رفت تو فکر

خودمم خیلی وقتا اینجوری میشم

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همشون همینن سرما بخوره دیدیش ؟؟ انگار تیر تانک خورده میخواد بمیره فقط مامانش میتونه خوبش کنه🤣

وای نگو یا خدا یبار سرما خورده کل جونشو باند پیچی کرده بود😂زانوشو بسته بود خودشم پتو پیچ  سرشم با روسری بسته بود 

جرات نمیکردی اسمش بیاری میگفت حالم بده 

حالا من با سرما خوردگی اخم به رو خودم نیاوردم 

ولی نمیدونم چرا مردا انقد لوسن

عه نظر دادیییوای دقت نکردماره اصلا کاریش ندارم رفتم شام براش گرفتم یکم از کارش گفت بعد رفت تو فکرخود ...

تو خیلی با اون فرق داری اون سکوت میخواد تا اینجوری میشه و تنهایی ،من و تو بغل میخوایم و لمس و ارامش

تو خیلی با اون فرق داری اون سکوت میخواد تا اینجوری میشه و تنهایی ،من و تو بغل میخوایم و لمس و ارامش

اخه بعدش اومد هی بغلم سرش گزاشت رو پام خوابید

ولی امروز از دیروز خیلی بهتره خداروشکر

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند