2777
2789

بین رابطه‌هاتون “وقفه” نندازید.

اگه امشب با هم بحثتون می‌شه، فردا صبح حتماً “صبح‌ بخیر” بگید، اینقدر چیزای مسخره و کوچیک رو کش ندید.

با هم حرف بزنید، حتی اگه هنوز دلخورید.

اگه صبح دل‌خوری پیش اومده، نذارید تا شب ادامه پیدا کنه و اگه بحث‌هاتون طول کشید، نذارید بیشتر از چند روز بشه. نذارید سکوت بیاد و جا خوش کنه بینتون

هر اتفاقی هم که می‌افته، سعی کنید “هلش بدید” سمتِ خوب شدن باهم حرف بزنید، حتی اگه قهرین، حتی اگه غرورتون نمی‌ذاره

در هیچ شرایطی نذارید “وقفه” بینتون بیفته این همون ادمی هست که دلت خواسته جان و جهان رو بهم ریختی تا بدستش بیاری،

ببخشید ولی این کارا به حرف راحته 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید ولی این کارا به حرف راحته

نه بخدا 15 سال رابطه خودمو همینحوری نگه داشتم کسی بین ما حق نداره بیش از یکساعت قهر کنه یا حرف نزنه میخوامش خوبه خودم انتخابش کردم برا داشتنش تلاش میکنم 

نه بخدا 15 سال رابطه خودمو همینحوری نگه داشتم کسی بین ما حق نداره بیش از یکساعت قهر کنه یا حرف نزنه ...

خیلی خیلی بستگی به دیدگاه طرفین داره 

خب شما این قانونو گذاشتید بینتون و خوب هم جواب داده،همه اینقدر تو دعواها با درک رفتار نمیکنن

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

درود بر این طرز تفکر

به این میگن بلوغ در رابطه

انشالا درکنار همسرتون همیشه شاد و خوشبخت باشید.

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

شوهر من از صدتا دختر بدتره هر چی نازش بکشی تا خودش آروم نشه تا منو خون به جگر نکنه جوابمو نمیده

همشون همینن سرما بخوره دیدیش ؟؟ انگار تیر تانک خورده میخواد بمیره فقط مامانش میتونه خوبش کنه🤣

ما همیشه اینکارو میکنیم.من حتی بغلش هم میکنم به خودشم گفتم قهرم باشیم دلیل نمیشه که بغلت نکنم یا بهت ...

افرین چه قلب بزرگی داری جیگری واقعا ، کاش اونم همینجوری عاشقت باشه ، با این اخلاق بعید هم میدونم زیاد دعوا و قهر داشته باشی،

افرین چه قلب بزرگی داری جیگری واقعا ، کاش اونم همینجوری عاشقت باشه ، با این اخلاق بعید هم میدونم زیا ...

اره واقعا اونم عاشقانه برام کار انجام میده...

وای نه  من دلم نمیاد قهر کنم ولی لجبازی میکنم خیلی.قهر هم میکنم کلی ناز دارم🤣 زود آشتی میکنم

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

اره واقعا اونم عاشقانه برام کار انجام میده...وای نه من دلم نمیاد قهر کنم ولی لجبازی میکنم خیلی.قهر ...

افرین اینا که تو ذات خانوماست ما ناز نکنیم کی کنه اونا با دومتر قد و یه متر ریش و سبیل ؟؟

افرین اینا که تو ذات خانوماست ما ناز نکنیم کی کنه اونا با دومتر قد و یه متر ریش و سبیل ؟؟

وای اینم یه کارای عجیبی میکنه با دوممتر قد و این همه هیکل که نگو نپرس

وای اینم یه کارای عجیبی میکنه با دوممتر قد و این همه هیکل که نگو نپرس

میدونی همشون پسر کوچولو‌های مامانشون هستن که مامانشون برا ادامه مسیر سپردن دست ما که ما حواسمون بهشون باشه ، غذا خوب بخورن ، مریض شدن ناز و اداشون رو بکشیم ، بهشون مهر و محبت بدیم ، جاشون و باهاشون فکر کنیم ،وووو

میدونی همشون پسر کوچولو‌های مامانشون هستن که مامانشون برا ادامه مسیر سپردن دست ما که ما حواسمون بهشو ...

منم همه اینکاراو میکنم.امروز خیلی از دستش ناراحت شدم واقعا.دوست داشتی تاپیکم رو بخون.الان یه گوشه نشسته هی سیگار میکشه