2777
2789
عنوان

زندگی مستقل دختر

75 بازدید | 11 پست

سلام دوستان نظرتون به دختری که تنها زندگی می‌کنه چیه؟پدرم معتاده دیوونست همش میخواد بگیره بکشتم یا بد نگاهم میکرد که ۴سال قهر کردم نرفتم خونه و کار میکنم و موندم پیش مادربزرگم البته احتمالا در آینده نزدیک مجبور بشم تنها زندگی کنم تا اینکه بشه مادرمو بیارم پیشم بنظرتون ..یه شهر دیگه هستم .

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

کاش هر کی برا خودش خونه داشت اونوقت هیچ دختری یا زنی  مجبور نمیشد تو زندگی به زور کسی رو تحمل کنه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش هر کی برا خودش خونه داشت اونوقت هیچ دختری یا زنی مجبور نمیشد تو زندگی به زور کسی رو تحمل کنه

انشالله الان خیلی ناراحت شدیم چون دیروز ته مونده طلاهای مادرمو برداشت برد فروخت

یعنی بابام قشنگ به کل بدنم از سرتاپا نگاه میکرد و می‌گفت لباست تنگه کوتاه لباست بده تو جنده.ه ای میخوای بری بدی تو پو.ل میگیری میری میدی بعد با چوب منو میزد وقت هایی هم که خواب بودم میومد بیدارم میکرد می‌گفت بیداری با کی حرف می‌زدی کلا توهم میزنه 

بعضی وقتا هم کلا مارو نمی‌شناسه ولی مادرم چون جایی ندارد بره مجبوره مونده پیشش

یعنی بابام قشنگ به کل بدنم از سرتاپا نگاه میکرد و می‌گفت لباست تنگه کوتاه لباست بده تو جنده.ه ای میخ ...

هرچیزی هم که ارث داشتیم و خود بابامم مغازه آرایشگری داشت و پول داشت و کلی طلا داشتیم همشو کم کم فروخت حتی زمین ارثی که بود فروختش دیگه هیچی به جز یه خونه و ماشین خراب نداره

یه گردنبند و گوشواره دارم که مال مامانمو اونارو هم گفته دفعه بعدی میخواد که گفتیم باشه میفروشم پولشو میدم بهش ولی طلاهایی که با کار خودم خریدم نه دیگه اونارو اصلا نمیدونه و بهش هم نمیدم اونا کار خودمه

هرچیزی هم که ارث داشتیم و خود بابامم مغازه آرایشگری داشت و پول داشت و کلی طلا داشتیم همشو کم کم فروخ ...

مثلا مامانم اگه وقتی من بچه بودم طلاق می‌گرفت نیم کیلو طلا داشت ولی الان هیچی دیگه نداره زمین ارث و اینا هم همرو بابام فروخت و یه مغازه هم که ارث مامانم از بالاش بود رو داییم تصاحب کرد خیلی وقت پیش و از طرف پدرش بهش ارث ندادن

مثلا مامانم اگه وقتی من بچه بودم طلاق می‌گرفت نیم کیلو طلا داشت ولی الان هیچی دیگه نداره زمین ارث و ...

یعنی الان فقط اگه طلاق بگیره خودشو نجات داده و منو و باید خودمون خونه اجاره کنیم زندگی کنیم .

خواهر برادر معلول هم دارم دختر پسر بخاطر اونا خانواده مادرم میگن مادرم نیاد 

دوتاشونم دختره و پسره زخم بستر شدید دارن و لاغرن و داغون فلج هستن معلول ذهنی و جسمی 

یعنی الان فقط اگه طلاق بگیره خودشو نجات داده و منو و باید خودمون خونه اجاره کنیم زندگی کنیم .خواهر ب ...

همینکه مامانم زنگ میزنه و میگه بابات مثل شیطان هنوزم بالا سرمون هست خیلی حرصم میگیره همش میگم کاش بمیره و ما هم زندگی خوب رو تجربه کنیم هر روز بعد هر نماز دعا میکنم که بمیره و ما بتونیم خوب زندگی کنیم 

همینکه مامانم زنگ میزنه و میگه بابات مثل شیطان هنوزم بالا سرمون هست خیلی حرصم میگیره همش میگم کاش بم ...

من چون نمیخوام اینجا بمونیم به محض اینکه مامانم ایناازاد بشن از اسارت پدرم جمع می‌کنیم میرم شمال