brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 6353 عنوان خواب برف دیدم تعبیرش چیه 43 بازدید | 5 پست خواب دیدم برف زیادی اومده اندازه دو سه متر و من تو خیابون تنهام یه ادم برفی درست کردم تنهایی و یهو دیدم خیلی از برفا اب شدن این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید. 1404/08/25 | 17:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 6353 گوگل تشریف ببرید اینجا تعبیر کنن بهتره این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
فصل_محبت عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3685 من قبلا تو تعبیر خواب خونده بودم دیدن برف در خواب یعنی غم و اندوهحالا میگی آب شدنشاید تعبیرش اینه که تو زندگیت غم و اندوهی داری که به زودی بر طرف میشه انشاالله
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 6353 خواب برف دیدن در فصل گرما نشونه ناراحتیدر فصل سرما نشونه خوشحالیتعبیر واس تو خوبه اره تو سرما خوبه ولی واسه من اب شدن و من ناراحت شدم از اینکه اب شدنولی از طرفی الان تو شرایط خیلی بدی هستم میگم شاید تعبیرش اینه شرایط بدم تموم میشه نه؟ این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
hatchips66 عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 3059 اره تو سرما خوبه ولی واسه من اب شدن و من ناراحت شدم از اینکه اب شدنولی از طرفی الان تو شرایط خیلی بد ... آره هر غمی داری برطرف میشه