کلا با اکثر دوستای مامانم حال نمیکنم کاری هم ندارم من برون گرام اونی دیگه خیلی جدی درونگرا مامانم برای داداشم چندساله دختر یکی از دوستاش رو زیر نظر داره همه اون دوستای صمیمی خبر دارن منم از دختره وقتی کوچیک بود خوشم میومد ولی الان عین اوسگلا شیرین بازی درمیاره🙄حالا چون مامانم تعصبش دوستاش رو داره من چیزی نمیگم ولی از رفتارم معلومه اخه مثلا همین یدونه که دیروز اتفاق افتاد مامان من پاشد بریم از خونه اون دوستش یهو دید نماز اول وقته گفت نه من یه مغربم رو بخونم حالا سه ساعت تروخدا بریم ولی خوب چون نمازه گفتم اوکی ولی خب تو ذوقم خورد بعد دختر این دوست مامانم روبه من تنهام بود داشت میخندید و میزد به دستش و دستش رو تو هوا تکون میداد🙄دختره ی عقل کم رو انقدر بدم میاد از اونایی که خودشون رو میزنن به شیرینی
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اخه متنی که نوشتید فقط شما و مامانتون و دختره بودید و رفتارهاتون بنظرم نمیشه خیلی بی اهمیت بود ولی ب ...
ببین اصلا برام اهمیتی نداره که داداشم با کی ازدواج کنه منم دختر اطرافم زیاد هست ولی اصلا و ابدا نمیگم چون داداش منم کامل نیست البته همه ی ما کامل نیستیم ولی میدونی چیه از دختره بدم میاد بیشعوره دلم نمیخواد عروسمون این بشه داداشمم دودله فکر نکن من از خواهرشوهراشم
بابا فکر نمیکنم اینطوری بخدا میگم متنی که نوشتی حس کردم روحیاتت شبیه منه برای همین دختری که مامانت م ...
اعصابم خورد شده بود چون مامانم کافیه از اسمی از دختره بگم که من دارم حرف میزنم تازه کلی دیگه الکی میخندید اسگول و الکی دسشتو تکون میده که سوختی😒ایش اصلا تعصبشونو میکشنه انگار بچشه اه اه