2777
2789
عنوان

برابری حقوق زن و مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 104 پست
ما راجب حقوق انسانی حرف میزنیم نه تفاوت ظاهری😂😂😂هر دوجنس باید بتونن مستقل شن نمیشه که یکی وایسه خ ...

همين مسئله تو حقوق انساني هم جريان داره. 

زن نميتونه مثل مرد اونجور كه بايد و شايد شاغل باشه. روزانه كلي همينجا تاپيك ميزنن كه خسته شديم از مستقل شدن و كار كردن. 

اصلا كي گفته زن بايد مستقل باشه؟زن و مرد تو همه امور به هم وابسته هستن. نياز دارن. 

اون مردي كه پول درمياره و زورگو مشكل داره. همه مردا كه اينجور نيستن. 

اين بخث مستقل شدن و وابسته نبود چرت ترين چيزيه كه تو اين زمونه مد شده. خيلي از زن ها رو اذيت كرده

اتفاقا تو اول باید یاد بگیری تو فک کردی حقوق زن میشه میگن بیا برو مث ملکه بشین اون بالا دستور بده نخ ...

چی میگی بابا؟مشخصه دو کلاس سواد نداری ما میگیم زن باید مستقل شه نه اینکه بره دنبال بچه داری مرد هم بره دنبال مستقل شدن و بچه اوردن

تو مشخصه از اون شوهریایی چه انتظاری میشه ازت داشت😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی میگی بابا؟مشخصه دو کلاس سواد نداری ما میگیم زن باید مستقل شه نه اینکه بره دنبال بچه داری مرد هم ب ...

باشه من با کسی ک چیزی متوجه نیس بحث نمیکنم چون توهین ب خودمه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
همين مسئله تو حقوق انساني هم جريان داره. زن نميتونه مثل مرد اونجور كه بايد و شايد شاغل باشه. روزانه ...

مگه غار نشینیم که کار کردن سخت باشه؟ کار خونه 10 برابر فرسودگی بیشتری نسبت به کارای بیرون داره😐😂مخصوصا بچه اوردن و پرورش دادنش

شما زنای خونه دار همینطوری بمونید چیکار بقیه دارید پاچه میگیرید

😂😂😂حالاکاش ب باد ندن

اینا فقط بلدن پول به باد بدن اگه زنی نباشه جمعشون کنه تا آخر عمر دوزار پول و سرمایه هم ندارن 😂🤦

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

مگه غار نشینیم که کار کردن سخت باشه؟ کار خونه 10 برابر فرسودگی بیشتری نسبت به کارای بیرون داره😐😂مخ ...

فعلا كه تو داري باچه ميگيري. ادب يادت ندادن جايي كه بزرگ شدي؟

دنبال كار و حقوق برابر بدو تا جونت دراد. برو

فعلا كه تو داري باچه ميگيري. ادب يادت ندادن جايي كه بزرگ شدي؟دنبال كار و حقوق برابر بدو تا جونت دراد ...

یعنی شما مخالف این هستید که زن توی زندگی حق تحصیل و اشتغال و مسکن و طلاق و حضانت و ساده ترین حقوق انسانی خودش رو داشته باشه ؟! منظور از حقوق برابر ایناست دیگه ... چون مرد داره اینا رو ولی زن نداره!

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

برابری زن و مردینی همه چیییی اگه برابر بشه خانما هم باید سطل اشغالای خیابونو توی ماشین خالی کنن بلید ...

مگه مردها میتونن زایمان کنن؟ یا برای کار کردن محدودیت‌های ما زن‌ها رو دارن؟ 

حالا درسته زنی داریم که نیروی شهرداری باشه و سطل آشغال خالی کنه ولی زن زباله گرد داریم

در ثانی مردی که شغل سخت و کم درآمدی داره؛ زنش هم‌ در رنج زندگی می‌کنه

حالا خواهر من که با خیلی پولدار ازدواج کرد چی شد؟؟یک تاپیک داشتی که در نبود مادرت برای خواهرت مادری ...

خب من میخوام خودش یه زندگی نرمال داشته باشه و پس فردا با لیبل طلاق برنگرده

وگرنه من چه خیری از اون میخوام؟

حرفم فقط پول نیست

پسره درس نخونده

و فقط برای سوءاستفاده خواهرم رو میخواد