2777
2789
عنوان

برابری حقوق زن و مرد

1540 بازدید | 104 پست

ما حالا حالا ها به برابری نمی‌رسیم

اگر هم در ظاهر برسیم در حقیقت نمی‌رسیم.

نمی‌دونم وضعیت زندگی شما چطوریه ولی من هرچقدر سعی کردم فقط در ظاهر ایجاد شده

همسرم به من حق طلاق داده

حق خروج از کشور

حق اشتغال

حق تحصیل

تنصیف اموال

و تعهد به عدم ازدواج مجدد ایشون

من قبل از ازدواج دانشگاه رفتم و جایگاه شغلی مناسبی داشتم بخاطر همین ایشون از اول با چشم باز شغل من رو دید و پذیرفت

ولی بعد از ازدواج بارها سر این قضیه عذابم داد

دوران بارداریم بابت سرکار رفتن بهم عذاب وجدان میداد

بعد از زایمان هم من شغلم جوری بود که مرخصی طولانی بعد از زایمان نداشتم و تا روزها هرروز صبح تا پرستار بچه‌ها بیاد و‌ من برم سرکار اون من رو بی‌احساس میدید؛ منی که شب تا صبح بیدار بودم بی‌احساس بودم ولی خودش که خیلی کم پیش میومد بخاطر بچه بیدار بمونه اصلاً حس بی‌مسئولیتی نداشت.

در مورد کارهای خونه هم ما یه روزهایی در هفته کمکی داریم و روزهای دیگه کارها با خودمون هست و اون روزی که قراره آشپزی کنه از بیرون میگیره و در کار کردن هم انقدر ناقص کار می‌کنه که کار نکردنش بهتره 

ولی روزی که نوبت من هست از صبح میگه میشه فلان غذا رو بپزی؟؟؟

من بخاطر بچه‌هام خیلی روزها از کارم زدم ولی همسرم هرگز این کار رو نکرده اما تهش من یه زن بی‌احساسم که برای بچه‌هاش پرستار گرفته.

من در ازدواج اولم هم همین بودم؛ اصلاً براساس زندگی اطرافیانم‌ مرد ایرانی کلاً همینه

من اون‌ زمان ساعت کاریم خیلی از الان بیشتر بود و آشپزی نمی‌کردم و از بیرون می‌گرفتم

خونه هم وقت نمیشد تمیز کنم و وقتی میرسیدم خونه جنازه بودم طرف هم اجازه نمیداد کمکی بیارم 

و گاهی مادرشوهرسابقم میومد یه دستی به خونه می‌کشید

اسمش این بود که من زن شلخته‌ای هستم اما کسی به همسرسابقم که شغل راحت‌تری داشت نمی‌گفت مرد شلخته

این درحالی بود که باز کم و بیش من یه کارهایی رو باید انجام میدادم ولی اون کلی طول کشید تا یاد بگیره لباسشویی و ظرفشویی  رو روشن کنه!!!

وقتی ناخواسته  باردار شدم و ناراحت بودم گفت انقدر نق نزن الان بیشتر فشار روانی روی منه؛ روی تو فشاری نیست برا آرامش میری و میای و خوش میگذرونی !!!!

تصور کنید فشار بارداری روی مرد باشه نه زن🤦🏼‍♀️

یعنی خداروشکر که اون بچه سقط شد وگرنه تا آخرش اون‌ می‌خواست خودش رو لوس کنه

در اینم بگم وقتی آقایون میان میگن چرا زن‌های ایرانی مثل زن‌های اروپایی درآمدشون رو تفسیم نمی‌کنن و مهریه میخوان؟

باید بگم اونا هم‌ شروط ضمن عقد دارن

اونا مثل ما بعد از جدایی بهشون برچسب زده نمیشه

در اروپا یه زن میتونه از شوهرش به جرم تجاوز شکایت کنه اما اینجا برعکسه و یه مرد میتونه از زنش بخاطر عدم تمکین گله کنه؛ طلاقش بده یا همسر جدیدی اختیار کنه!!!

پس همه چیز رو در مهریه‌ای که از هر ۱۰ تا زن ۲ تا هم نتونستن بگیرن اونم با این قوانین سم جدید خلاصه نکنید

اصلاً سالی یک سکه چیه که گرفتن نگرفتن داشته باشه🤦🏼‍♀️

یه عده هم که توی ایران دارن از اون‌طرف بوم میوفتن و مثل کسی‌که خواهرم داره باهاش ازدواج میکنه توقع دارن زنشون خرجشون رو بده

و وقتی من میام میگم اون پسره بی‌عرضه هست کاربرها میان میگن نه قضاوت نکن شاید شرایط کار و‌ درس نداشته 🤦🏼‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکل از ماها نیست !فقط توی جای اشتباهی به دنیا اومدیم ...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

دقیقا با کوتاه اومدن از حقوق و مهریه فقط نابرابری رو تشدید میکنیم 

اینا DNA شون با مرد سالاری عجین شده به تحصیلات و سن و ... هم ربطی نداره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

حالا خواهر من که با خیلی پولدار ازدواج کرد چی شد؟؟

یک تاپیک داشتی که در نبود مادرت برای خواهرت مادری کردی

من ده برابر تو از همه چیز خودم زدم و به خواهرم رسیدم

همین که با یک خیلی   پولدار ازدواج کرد 

فراموش کرد  خواهری داره

حتی انکار کرده خانواده ای داشته 

انگار نه انگار که به هر موفقیتی رسیده از صدقه سر من بوده 

بی خیال بابا

ارزش ندارن غصه بخوریم