2777
2789
عنوان

میخوام دندون های سالم جلومو تراش بدم و روکش کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 55 پست
نمیدونم خدا لعنتشون کنه اصلا نمیشه باهاشون حرف زد اینقدر بد اخلاقنآره بریج میگن

خب برو یه جا دیگه ... اسی من اینو میگم شاید باورت نشه ولی حاضر بودم اون شب با دهن بسته بخندم همش ولی کاری کنم که تا حد ممکن کوچکترین ضرری ب دندونام نخوره . من دندونامو میپرستم حاضر بودم بی دندون ازدواج کنم 🤣

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم خدا لعنتشون کنه اصلا نمیشه باهاشون حرف زد اینقدر بد اخلاقنآره بریج میگن

بریج رو باهاش صحبت کردی تراش میخواد؟ 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

من ارتو هامم که باز کردم هیچ فیکساتور و ریتینری برام نداشتن میگم دوباره خراب نشن دندون هام؟منظورم ای ...

اینو دیگه از دندونپزشکت بپرس قشنگم‌،حتما مشورت کن که بعد پشیمون نشی 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

عزیزم اگر دندونهای یک وسه سالم هستن و قصد ایمپلنت داری،اصلا روکش نکن.برای عروسی میتونی فعلا یه پروتز ...

ببین اگه روکش کنم میتونم بعد از روکش ایمپلنت کنم؟

یعنی اگه روکش آسیب دید

نمیدونم والا دندون مصنوعی یدونه ای هم هس؟

اره هست دندان تکی متحرک میگن بهش . همونو بذار 

خب برو یه جا دیگه ... اسی من اینو میگم شاید باورت نشه ولی حاضر بودم اون شب با دهن بسته بخندم همش ولی ...

😂😂😂 بخدا مه شبیه بچه کلاس اول ها شدم که دندون هاشون می افته

😂😂😂 بخدا مه شبیه بچه کلاس اول ها شدم که دندون هاشون می افته

ببین چیکار میکنی دندون مصنوعی بریج از اون ماهواره ایا 

چند ساعته ببین اون ماهواره ایا نمیشه ؟ 

آره گفت باید تراش بخوره

خب پس ولش کن دندون مصنوعی بذار 

ببین اگه روکش کنم میتونم بعد از روکش ایمپلنت کنم؟یعنی اگه روکش آسیب دید

عزیزم من رشتم پروتزه.به چیزی که میگم اعتماد کن

روکش رو بیخیال شو کلا.چون باید دوتا دندون کناری تراش بخورن تا بتونی بریج بسازی.

اگر قصدت صد درصد ایمپلنته،فعلا برای مراسمت  یه‌پروتز پارسیل متحرک میسازن(دوتا دندون لترال که نداری).حتی بعد عروسیتم تا زمانیکه ایمپلنتت به مرحله آخر که  نصب روکش هست،برسه،میتونی ازش استفاده‌کنی

بهشون گفتم خدا لعنتشون کنه گفتن میخوای روکش کنی دیگه نیازی نیس

یه دونه از اون ماهواره ایا بذار 

بخدا عمرا کسی یادش بمونه هیچکار هم نکنی 

نمیتونی با دهن بسته بخندی؟ 

یه بار استفاده میکنی دیگاتفاقا دوست من گرفته بود خوب بوددندونای جلوش کلا سیاه به من الکی گفت سابیدم ...

اونا اصلا نمیشه ازشون استفاده کرد

میگن حتی نمیشه تو دهن گذاشتشون لق درجا می افتن

دوستت از کجا تهیه کرده بود؟