2777
2789

من ۹ و ۱۰ ساله بودم بچه دخترخالم بدنیا اومده بود بهش وابسته بودم میرفتم خونشون هرروز هرچی بقیه میگفتن نرو ... میرفتم دخترخالمم از خداخواسته میگفت هیچکار نکن حواست به بچه باشه ... اون کاراشو میکرد من بابجش بازی میکردم روزا... حدود ۶ ماه و اینا بود.‌.

مامامم قبلانم اینو بهم گفنه الانم دوباره گفت بچه بودی میرفتی کلفتی مردمو میکردی😭😭😭

دیگه قسم میخوزم حرف نزنم حقمع عاقبت حرف زدن همینه دیگه هیچی نمیگم قسم میخورم😔

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاری که دوست داشتی انجام دادی بیخیال

از بچگی عقده ها و کمبودایی که خودشون بهم دادن بابت اون بهم سرکوفت میزنن

مثلا برام لباس خوب نمیخرید بابام و منو تحقبر میکرد من اعتماد بنفس نداشتم بعد مامانم بهم میگفت مثه عقب موندهایی لالی تو چیکاری

یا مثلا بچه بودم میخواسم یه جا بپرسم زنا چیع رفتم خونه مامانم گفت بزار یه کارت بکنن بفهمی هیچوقت این زخم حرفش یادم نمیره من مدرسه هم نمیرفتم اونموقع

الانم کاش پام میشکست خونه دخترخالم نمیرفتم چقدر قبلا تیکع بهم گفتن الان باز میگه تو کلفتی زهرا رو میکردی همش😔

کار بدی نکردی رفتی خونه‌ی دخترخاله‌ت‌ با بچه بازی می‌کردی.

با بدترین لحن ها قبلا هم بهم گفته 😔 اصلا نمیفهمه من بچه بودم تنها بودم 

مامان منم همش طعنه میزد تحقیر میکرد من 12ساله رو با زنای متاهل مقایسه میکرد که نگاه فلانی غذا بلده تو بلد نیستی.. یا اگه خوبی بود ی فلان همسایه تا الان میگفت برا داداشم بگیرمش 

بیشتر مامانا همینن همش بچه مردم خوب جلوه میده پیششون

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹