2777
2789

یعنی ما تو خونه لامپمون رو هم روشن میکنیم میره همه جا پر میکنه. نه فقط به خونواده خودش، به همهههههه . فقط کافیه با یکی حرف بزنه چون نمیدونه چی بگه حرف کم میاره میاد از ریز جزییات زندگیمون به طرف میگه، فرقی نداره مامانش باشه یا مرد همسایه باشه یا خاله ش یا شوهر عمه ش، حتی به فامیلای خودم . خب یکی بگه نیازی نیست حتما حرف بزنی بخدا مرد هرچی ساکت تر بهتر. خیلی خسته م کرده خیلی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بیزینس همین روزا راه انداخته بهش گفتم توروخدا تا کارت نگرفته به هیچکی نگو. الان تو گروه خانوادگی به خاله و شوهرخالش و مامان و مامان بزرگش‌ حرف میزنه رفته همه چیزو با اغراااااق فراوان براشون تعریف میکنه. اون وقت مامانش میگه تو که گفتی بهم به کسی نگو الان داری به خاله ت اینا میگی؟ یعنی کی وقت کرده بوده به مامانش اینا بگه؟ بعد الان رفته به فامیلاش گفته. اه لج آور