2777
2789
عنوان

چقدر ازمادرشوهرم متنفرشدم😑

272 بازدید | 18 پست

من خودم از اونایی بودم ک اولش عااااشقش بودم و هرکی می گفت اولشه حالا صبر کن می گفتم نههههه این زن فرشته ست😑

عموی من تازه فوت شده و تازه دیشب اومدم از خونه بابام خونه خودم( دوشنبه هفته پیش خاکش کردن)

از این جهت میگم ک حال روحیم مناسب نیست

_

امروز مادرشوهرم اینا اومدن هم ما رو ببینن هم چیزایی ک برای نی نی خریدیم

بعد هرچیزی ک میدید میگفت ما اینو اونو برای سیسمونی دخترم خریده بودیم حالا این یکی نوه بابابزرگش براش نگرفته

_

خداشاهده صدبار صدبار گفت مال سال ۹۴، کریری که فقط خریدیم ۲ تومن بود

ما ماشین شارژی خریدیم اون سال۵ تومن بود

تازه دوچرخه و سه چرخه ام گرفتیم

واقعا حالم بهم خورد ازش بیشعور

صدبار گفت چی برای دخترش خریده بودن چی نخریده بودن

_

حالا بابای بیچاره منم تخت وکمد و همه چی رو کامل گرفته ها

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجای حرفش بد بوده🤔

واقعا این ک میگه ما برای دخترمون خریدیم بابای تو ولی نگرفته زشت نیست؟!؟!؟جای دست دردنکنی ومبارک باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سیسمونی که مادر شوهرتون ازش تعریف می کرده رو پدر بچه گرفته بوده یا پدربزرگ(همون پدرشوهر شما)؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

واقعا این ک میگه ما برای دخترمون خریدیم بابای تو ولی نگرفته زشت نیست؟!؟!؟جای دست دردنکنی ومبارک باشه

اینجاشو متوجه نشدم که گفته بابات نخریده حق با شماست حرفش زشت بوده

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

من که خودم نزاشتم پدرومادرم چیزی برای بچم سیسمونی بخرن . با اینکه تو دوره ای بود وضع مالی خراب بود . تازه خونه خریده بودیم و تا گردن زیر قسط . خورد خورد کالاهای اساسی رو گرفتم . این رسم سیسمونی باید بیفته . چرا باید پدرو مادر دختر وسیله بدن آخه ‌. یه چیزایی هدیه حالا اشکال نداره ‌‌. ولی تخت و کند آخه 

بگو نگرفته چون لازم نبوده 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من که خودم نزاشتم پدرومادرم چیزی برای بچم سیسمونی بخرن . با اینکه تو دوره ای بود وضع مالی خراب بود . ...

والا بخدا…تاشورت و پوشک و ریزریزای بچه رو هم خریده بابام

بعد تازه مادرشوعرم میگه ماشین شارژی و دوچرخه نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهمیت نده سال ۹۴ خیلی چیزا میشد بخری الان با کل پولی که اون موقع سیسمونی خریدن سرویس چوب شو نمی‌دن بهت خودم سال۹۴ برای پسرم سیسمونی خریدن کلی خرید کردم هررررررررچیزی که فکرشو بکنی داشت کلا ده تومن نشد همه چیزم جنس خوب الان ی تخت ده تومنه در صورتی که کیفیت زندگیا بدتر شده الان یک سوم اون سیسمونی رو نمیشه خرید

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️🌺