2777
2789
عنوان

ماماناااا

51 بازدید | 5 پست

فیله مرغ بجز کبابی دیگه چطوری بپزم برای بچم که بخوره هرجور میپزم خوشش نمیاد چه مواد خوراکئ بهش بزنم قطعافیله خالی نمیخوره مواد خوراکی خوشمزه بگید که نرم و لذید بشه غذا خشک نشه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ریش ریش کن با زرشک و پیاز و زعفرون سرخ کن، روی برنج بریز. ما اینطوری مخوریم خوشمزهست

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی آبپز کنی ریش ریش کنی چنتا دونه سیب زمینی نگینی سرخ کنی بریزی روش با پنیر پیتزا. بزاری تو نون ...

یعنی کف تابه فیله پخته رو تفت بدم روشم سیب بریزم پنیر پیتزا رو بریزم تا اب بشه خشک نمیشه ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

یعنی کف تابه فیله پخته رو تفت بدم روشم سیب بریزم پنیر پیتزا رو بریزم تا اب بشه خشک نمیشه ؟

نه اصلن  سیب زمینی رو نگینی سرخ کن میتونی روش قارچ بزاری که نرم بمونه یا ۳قاشق غذاخوری از سوپ مرغ روش بریزی

با خدا باش و پادشاهی کن❤

نه اصلن  سیب زمینی رو نگینی سرخ کن میتونی روش قارچ بزاری که نرم بمونه یا ۳قاشق غذاخوری از سوپ مرغ روش بریزی

با خدا باش و پادشاهی کن❤