2777
2789

نمیدونم چیکار کنم با بیشتراز دوستاش قهر میکنه بعد باز پشیمون میکنه میره باز اونا اعتناش نمیکنه الان هر سال ما این مسخره بازی رو داریم ک موقع مدرسه قهر میکنه باز میره اونا اعتناش نمیکنن و منت میکشه تو فامیلم همینطوره خیلی کم دوست داره....... بیشتریا میگن دختر خوبیه ولی وقتی با کسی دوست میشه نمیتونه طرف نگه داره الانم تو روبیکا دیدم دوستاش گفتن اگه این بیاد ما در میاییم و اینم به زور میخاست بره تو گروهشون بعد تا پیاما رو دیدم ایتقدر بهم ریختم

بهتر 

دوست به چ دردش میخوره بزار حواسشو بده ب درسش

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

علت این که کار به قهر میرسه چیه ؟ دختر من همسن دخترته .یه دوست اینجوری داره برام که تعریف میکنه میگه فلانی میخواد همه توجه ها به خودش،باشه حاضر نیست نه بشنوه یا به نفع ما کاری رو قبول کنه قهر میکنه ‌

دختر کوچیکم تا حدودی این اخلاقا رو داشت زیاد دوست نگه نمیداره ولی باهاش خیلی حرف زدم که با مردم باید بسازه الان بهتر شده . البته اهل منت کشی هم ابدا نبود .

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت این که کار به قهر میرسه چیه ؟ دختر من همسن دخترته .یه دوست اینجوری داره برام که تعریف میکنه میگه ...

فک میکنم یکم زبون میزنه و دلش میخاد سر باشه البته فک میکنم 

احیانا عزت نفسش پایین نیست؟ مثلا اینجوری نیست که مدام رفتارای دوستاشو بد تعبیر کنه یا مدام همه چی رو ...

چرا فک میکنم همینطوره... خودشو خیای با اعتماد به نفس نشون میده ولی از داخل خالی و پوچه

فک میکنم یکم زبون میزنه و دلش میخاد سر باشه البته فک میکنم

ازش بخواه برات تعریف کنه مثل تعریف نه مثل سوال و جواب . بهترین راه اینه یه کار دیگه انجام بدید شروع کنه حرف زدن این جوری بهتر درددل میکنن بچه ها . مثلا یه مسیر کوتاه پیاده برید حرف بزنید . یا مثلا بشین سالاد درست کن اون برات تعریف کنه خلاصه که بذار تعریف کنه ببینی چه جوری اینجور میشه بعد سعی کن براش راهکار پیدا کنی یا خودت بلدی یا توی نت یا هوش مصنوعی تحقیق کن ببین روش درست چیه مهارت درست کنترل اون موقعیتو یادش بده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چرا فک میکنم همینطوره... خودشو خیای با اعتماد به نفس نشون میده ولی از داخل خالی و پوچه

شاید از همینه. هر رفتار و حرفی از دوستاش رو به خودش می‌گیره. مثلا اگر باهام نیومد فلان جا دوستم نداره( نه اینکه سرش شلوغه یا اونجا رو دوست نداره).

اگر بهم ایراد گرفت دوستم نداره( نه اینکه نظرشو درباره‌ی یه موضوعی گفت همونطور که من ننظرمو می‌گم)

اگر پیشنهادمو رد کرد چون با من حال نمی‌کنه ( نه اینکه شرایطشو نداشته) 

اگر با دیگرانه دوستشون داره ولی اگر با منه از مجبوریه‌

با بقیه بهش خوش می‌گذره ولی با من تظاهر می‌کنه.

بالاخره توی همین برداشت‌ها هم چند جا عکس‌العمل نشون می‌ده و تنش ایجاد می‌شه. 

به نظرم یه کاری کنین حال دلش با خودش خوب بشه. مشاور یا کتاب خوب برای افزایش عزت نفس

شما هم مدام خوبی‌هاشو ببینین و جلوی خودش و دیگران بگین تا عزت نفسش بالا بره خودشو قبول داشته باشه‌ اشتباهاتشو خیلی بزرگ نکنین. کتاب رشد و افزایش عزت نفس متیو مک کی رو هم بخونین

شاید از همینه. هر رفتار و حرفی از دوستاش رو به خودش می‌گیره. مثلا اگر باهام نیومد فلان جا دوستم نداره( نه اینکه سرش شلوغه یا اونجا رو دوست نداره).

اگر بهم ایراد گرفت دوستم نداره( نه اینکه نظرشو درباره‌ی یه موضوعی گفت همونطور که من ننظرمو می‌گم)

اگر پیشنهادمو رد کرد چون با من حال نمی‌کنه ( نه اینکه شرایطشو نداشته) 

اگر با دیگرانه دوستشون داره ولی اگر با منه از مجبوریه‌

با بقیه بهش خوش می‌گذره ولی با من تظاهر می‌کنه.

بالاخره توی همین برداشت‌ها هم چند جا عکس‌العمل نشون می‌ده و تنش ایجاد می‌شه. 

به نظرم یه کاری کنین حال دلش با خودش خوب بشه. مشاور یا کتاب خوب برای افزایش عزت نفس