گفتم بیا بخاری رو درست کن چون برقکاره سر در میاره خانمش هم باهاش آورد اصلا صحبت نمیکرد فقط من ازش چن سوال پرسیدم اونم زورکی جواب میداد بعد هر چی میزاشتم جلوش خانمش هیچ نمیخورد حتا نگفت ممنون بعد به شوهرش گفت اگه برقش درست نمیشه ولش کن بزار ببره یکی دیگه درست کنه.اصرار کرد که دیگه ببا بریم شب شد.بعد خلاصه درسش کرد.خیلی ازش دلگیر شدم با خوذم گفتم چرا زیاد تحویلش گرفتم احترام بهش گذاشتم مگه کیه خیلی خودشو میگرفت. قبلا هم چن وسیله برامون درست کرد تمام کمال پولشو واریز کردیم. نمیدونم چرا مردم دوس ندارن که فامیل کنار هم باشن
دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
شاید زنش حساسه دیکه کارهات رابده غریبه من خودم کلا به آشنا نمی دم کارهام چون هم همه ی فامیل خبر دار میشندهم وقتی میاد درست کنه مجبور میشم پذیرایی کنم ولی غریبه میاد ومیره وپول رامیگیره وحرف وحدیث هم نداره آشنا پول میگیره تازه کلی منت هم سرت میذاره البته بستگی به آدمش هم داره