2777
2789

تو روزای سخت زندگیمم همسرم تصادف بدی کرد قسمتی از اموالمون از بین رفت وضع مالیمون با وجود درامد خوب تکون نمیخوره و باردارم و همسرم بخاطر اون موضوع بداخلاق شده و درچشم اطرافیان شبیه ادمای شکست خورده ایم کی اوضاع بهتر میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولله یحب الصابرین.

میگذره خداروشکر کن بابت کوچیکترین چیزها، همیشه دعا کن این روزات میگذره دیر یا زود، سخت یا اسون میگذره و تهش به اخیش میشینه به جونت

ولــی ســبــز میشـیم یه‌ روز ؛ )!

همین که شوهرت داره نفس میکشه یعنی اوج خوشبختی

همین که بارداری وان شالله به سلامتی بغلش میگیری یعنی نهایت خوشبختی 

کی گفته چون اموال از بین رفته شما شکست خورده اید؟؟این تصورات ذهن خودتونه یا کسی گفته ؟؟ان شالله  بد اخلاقی شوهرتم با انرژی مثبتایی که تو ونی نی بهش میدید درست میشه

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

کم کم درست میشه

از شوک حادثه دربیاد دو سه ماهی طول میکشه

و قطعا اون کوچولوی توراهی امید روزهای بهتریه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ولله یحب الصابرین.میگذره خداروشکر کن بابت کوچیکترین چیزها، همیشه دعا کن این روزات میگذره دیر یا زود، ...

همش میگم انا مع العسر یسری همش خودمو اروم میکنم عزیزم خدا به زندگیم رحم کن

همین که شوهرت داره نفس میکشه یعنی اوج خوشبختیهمین که بارداری وان شالله به سلامتی بغلش میگیری یعنی نه ...

مادرشوهرم میگه مدام انگار شوهرم میخواسته پرواز کنه بالهاش شکسته نمی دونه چقد این حرفا انرژی بدی داره روم

دقیقا فقط به اون امید داریم 🥹

واقعا موثره

ان شالله صحیح و سالم بدنیا بیاد

منم دوره بارداریم روزای عجیبی بود

یه اتفاقای عجیب و غریبی میفتاد. من به چشم اعتقاد ندارم. ولی دلیل اون ماجراها نمیدونم چی بود

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم سال ۱۴۰۳بدترین سال عمرم بود 

کار هر شب وروزم گریه بود ،،تو برزخ بدی بودم 

اما گذشت 

درتمام رنج هایی که میبریم صبر اوج احترام به قوانین الاهیست 😍

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐