2777
2789
عنوان

بیست سالگی ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 41 پست
خوبهاما مشکل روح داغون و خسته منهکه تنها قدرتی که الان دارم ، قطع ارتباط کردن با همه شونه

میفهمم چی میگی ادم نمی تونه از گذشتع فرار کنه گاها خاطرات تلخ مثل پتک تو سر آدم خراب میشع ولی باور کن هممون این حس ها رو تجربه میکنیم یه اهنگ شاد بزار یه چایی بخور سعی کن به چیزای بد فکر نکنی🩷

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط میتونم بگم اصلا به گذشته فکر نکن که فقط باعث افسردگیت میشه چیزی که تموم شده با فکر کردن بهش عوض ...

تلاشمو می‌کنم

خیلی کم بهشون فکر می‌کنم

اما خب آدم که آلزایمر نمی‌تونه بگیره💔

عاطی صدام کنید♥️

رفتم عزیزم فقط بار روانی کارهاشون ، حرفاشون برام سنگینی می‌کنه

ببین خیلی خوب کاری کردی 

زندگی خودتو بساز

محل هم نده ، پیشرفت کن و دل خودتو خنک کن با موفقیتات

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

باهم خوبیم خداروشکرمرد خوبیهاما اگه منو به حال خودم میذاشتن چی می‌شد

عزیزم دنیا پر از ناکامی هست برو خداروشکر کن 

که ازدواج خوبی داشتی تازه دل مامان بزرگه هم که سوزوندی

فکر کردی قراره به همه آرزوهات برسی؟؟!

عزیزم دنیا پر از ناکامی هست برو خداروشکر کن که ازدواج خوبی داشتی تازه دل مامان بزرگه هم که سوزوندیفک ...

مطمئنم شرایطم خیلی فرق می‌کرد

اوضاعم واقعا بهتر بود

باورت میشه حتی دو روز قبل کنکور خواستگار اومد خونمون! 

با روحیه خیلی داغون کنکور دادم (مسایل دیگه ای هم بجز ازدواج پیش آوردن که خیلی مفصله ، خلاصه بگم واقعیتِ زندگیمو گفتن که بچه طلاقم و مامانم مامان واقعیم نیستو...)

یعنی اصلااا درک نداشتن

بلاخره کنکور دادم

یادمه روز اولی که رفتم دانشگاه بابام منو رسوند با طعنه گفت بیا اینم دانشگاه دانشگاه که می‌کردی برو ببینم چی میشه

انقدر زیادی بودم براشون؟

مگه من فرقم با بچه های مردم چیه 

که غرق در محبت خانواده شون هستن

عاطی صدام کنید♥️