2777
2789
عنوان

بیست سالگی ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب همین دیگه مشکل همیشه از همینجا شروع میشه که ما خودمون با بالاتراز خودمون مقایسه میکنیم

من هیچوقت توقع زیادی نداشتم 

فقط یه زندگی معمولی می‌خواستم

دختری که درسشو می‌خونه

شاغل میشه

عاقل و عاشق میشه

به وقتش ازدواج می‌کنه

عاطی صدام کنید♥️

من هیچوقت توقع زیادی نداشتم فقط یه زندگی معمولی می‌خواستمدختری که درسشو می‌خونهشاغل میشهعاقل و عاشق ...

بله منم همینطور فکر میکردم ولی چیشد ۲۵ سالگی ازدواج ۲۸ سالگی جداشدم والانم با ۳۷ سال هنوز مجردم 

بله منم همینطور فکر میکردم ولی چیشد ۲۵ سالگی ازدواج ۲۸ سالگی جداشدم والانم با ۳۷ سال هنوز مجردم

خودت نمی‌خواستی ازدواج کنی؟

حداقلش الان اختیار زندگیت دست خودته

خودتو شناختی و می‌دونی از زندگی چی میخوای

آدم ازدواج نمیکنه به این نیت که طلاق بگیره ، حتما دیدی طرف به درد زندگی نمیخوره که رهاش کردی

عاطی صدام کنید♥️

مطمئنم شرایطم خیلی فرق می‌کرداوضاعم واقعا بهتر بود باورت میشه حتی دو روز قبل کنکور خواستگار اومد خون ...

عزیزم من درکت میکنم 

اما بدون تو نفر اولی نیستی که مشکل داشته نفر آخر هم نیستی

اما میتونی تلاش کنی شخص دیگه ای بخاطر تو آسیب نبینه 

با خودت که اون سالها آسبب دیده حرف بزن بهش دلداری بده 

بهش بگو تو تلاشت رو کردی که کمتر مجبور بشی 

کمتر آسیب ببینی 

خودت رو ببخش و...

حالام دیگه فکرش رو نکن و برای همیشه ارتباطت رو با اون پیرزن قطع کن و با همسر خودت خوش بگذرون چیزیع ک ...

بیشتر از یک ساله که ندیدمش 

و دیگه م نمی‌خوام ببینمش

عاطی صدام کنید♥️

خودت نمی‌خواستی ازدواج کنی؟حداقلش الان اختیار زندگیت دست خودتهخودتو شناختی و می‌دونی از زندگی چی میخ ...

هم میخواستم هم نه، بلاتکلیف بودم دیگه نتونستم اعتماد کنم،خب ی اخلاقایی داشت که مجبور شدم جدابشم