2777
2789
عنوان

مسکن یا طلا

300 بازدید | 30 پست

مشتری اومده برا خونمون بنظرتون بفروشیم تبدیم طلا عاقلانس یا تو بانک نگه داریم سودش بگیرم تا اون یکی خونمون فروش بره هر دو باهم بدیم یه خونه خوب مقداریم طلا دارم همه باهم یکی کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو همین دوراهیمطلا دارم یکم به اندازه پول یه خونه متوسطهنمیدونم بخرم یا طلاهامو نگه دارم

شما راهت مشخصه طلاهات نگه دار

من خونم باب میلم نیس آرزومه برم منطقه مورد علاقم ملکامم دوتاست سوالم این بود یکی بفروسم تا اون یکی فروش بره خونه بالا نمیره؟

شما راهت مشخصه طلاهات نگه دارمن خونم باب میلم نیس آرزومه برم منطقه مورد علاقم ملکامم دوتاست سوالم ای ...

والا اگه واقعا دوست داری ازینجا بری

اونو بفروش طلا بخر

تا اون یکی هم فروش بره

ولی خب ریسکش رو باید بپذیری

منم به همسرم گفتم باید ریسکش رو بپذیریم

طلا نوسان داره درسته در کل صعودیه

ولی نوسانش نباید حرصمون بده

فروختی بده طلا . تو بانک نذار

میدونی اونیکی ملکم اپارتمان پیش خریده تا اون فروش بره شاید طلا همین جور بمونه ولی یه ماه تو بانک باشه۱۲۰میلیون سودشه میگم نکنه اون یکی دیر فروش بره مسکن دوباره اوج بگیره بدبخت بشم