2777
2789

من سزارین اختیاری میخواستم که ۵ تومن باید به دکترم میدادم

بعد توی ۳۸ هفتگی سونو رفتم میخواستم جوابش رو به دکترم نشون بدم و احتمالا همون موقع میخواست پول رو بگیره.

ولی جواب سونو خوب نبود هم آب دور جنین کم شده بود هم بند ناف دور گردنش پیچیده بود که فرداش دکتر خودم سزارین اورژانسی کرد.

بعد که گفته بود واسه کشیدن بخیه‌ها بیا مطبم من نرفتم یکی اومد تو خونه بخیه‌هام رو کشید

به نظرتون میخواد اون ۵ تومن رو ازم بگیره یا نه؟ باید بدم؟ چون دیگه سزارین اختیاری نبود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه دیگه وقتی که اورژانسی سزارین شدی پول برای چی ؟

مگه هنوزم بخیه میکشن؟ من دوتا بچه هام بخیه هاشون جذبی بود یکی 14 سال پیش یکی 11 سال 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

من سزارین اجباریم برا بریچ بودن و مدارک لازم و نامه برا پنیک

ولی دکترا میگن ک بیمارستان پول کمی ب ما میده ما دست مزد جدا میگیریم و منم قراره بدم حالا 5 کمترین مبلغه برا تهران 

یه قیمتایی میگیرن ک واقعا منصفانه نی 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

نه دیگه وقتی که اورژانسی سزارین شدی پول برای چی ؟مگه هنوزم بخیه میکشن؟ من دوتا بچه هام بخیه هاشون جذ ...

نمیدونم والا به اینکه بیمارستان خصوصی بودم بخیه‌هاش کشیدنی بود

ولی خیلی تمیز زده راضی‌ام

من سزارین اجباریم برا بریچ بودن و مدارک لازم و نامه برا پنیکولی دکترا میگن ک بیمارستان پول کمی ب ما ...

۵تومن خدایی خوبه و می ارزه  اگه کارشم تمیز باشه مخصوصا قسمت بخیه و ایناش دیگه پولی نیست واقعا