2777
2789
عنوان

به نظرتون واسه سزارین به دکترم باید پول بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 31 پست
نمیدونم والا به اینکه بیمارستان خصوصی بودم بخیه‌هاش کشیدنی بودولی خیلی تمیز زده راضی‌ام

خب خدا رو شکر که باز خوب زده 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

یعنی منم باید بدم؟🤔

راستش من خودم باشم چون بهم بگن باید این پولو بدی ندم یه حسی میگیرم انگار جرم کردم یا تا اخر عمر هی میگم نکنه راضی نباشه میرم میدم . دکتر منم بعد عمل گفته بده 

ولی خب در اصل بخوایم بگیم نباید بگیرن و ی پول زوره انگار 

دیگ بستگی ب خودتون داره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۵تومن خدایی خوبه و می ارزه اگه کارشم تمیز باشه مخصوصا قسمت بخیه و ایناش دیگه پولی نیست واقعا

من به خاطر سختی راه واسه بخیه کشیدن نرفتم

میگم نکنه اون ۵ تومن رو میخواد و الان فکر کنه من فرار کردم😂

بیمارستان‌ دولتی هم اینجوریه؟

من خصوصیم ولی شنیدم دولتیم دکتراش میگیرن حتی چون دولتی کمتر باز ب دکترا میده از این طریق جبران میکنن بیشترم میگیرن 

البته دکتر ب دکتر فرق داره همه یه جور و یه قیمت نیستن 

راستش من خودم باشم چون بهم بگن باید این پولو بدی ندم یه حسی میگیرم انگار جرم کردم یا تا اخر عمر هی م ...

به من نگفته که بده.

میگم احتمالا تو ویزیت آخر میخواسته بگه که اونم به ویزیت آخر نرسیدم اصلا اورژانسی رفتم واسه عمل

بیمارستان‌ دولتی هم اینجوریه؟

دکترایی ک دولتی سزارین میکنن هم بله خیلیاشون میگیرن من ی تاپیک زدم ببینم چقدر باید ب دکترم بدم اونجا خانوما گفته بودن 

من خصوصیم ولی شنیدم دولتیم دکتراش میگیرن حتی چون دولتی کمتر باز ب دکترا میده از این طریق جبران میکنن ...

اگه اورژانسی بری دیگه مجبورن عمل کنن دیگه منتظر پول نمیمونن که 

به من نگفته که بده.میگم احتمالا تو ویزیت آخر میخواسته بگه که اونم به ویزیت آخر نرسیدم اصلا اورژانسی ...

خب اگر هیچی نگفته و حرفش نشده ک هیچی 

ما صحبت کردیم سر پول برا همین میگم دیگ چیزیه ک قولشو دادم 

من به خاطر سختی راه واسه بخیه کشیدن نرفتممیگم نکنه اون ۵ تومن رو میخواد و الان فکر کنه من فرار کردم� ...

دیگه اورژانسی بودی اصولا نباید پولی بدی که ،اگه نمیخوای تحت نظر اون دکتر باشی دیگه کلا بیخیالش شو پیگیر نباش

خب اگر هیچی نگفته و حرفش نشده ک هیچی ما صحبت کردیم سر پول برا همین میگم دیگ چیزیه ک قولشو دادم

من خودم یه ماه قبل زایمانم ازش پرسیدم که واسه سزارین اختیاری پولی باید بدم یا نه؟ گفت آره ۵ تومن 

من خودم یه ماه قبل زایمانم ازش پرسیدم که واسه سزارین اختیاری پولی باید بدم یا نه؟ گفت آره ۵ تومن

البته اختیاریو باهاش حرف زدی ولی اورژانسی شدی دیگ 

دیگه اورژانسی بودی اصولا نباید پولی بدی که ،اگه نمیخوای تحت نظر اون دکتر باشی دیگه کلا بیخیالش شو پی ...

دکتر خوبی بود شاید دوباره برم

اگر بخواد بگیره خودش میگه نه؟ من دیگه چیزی نگم