2777
2789

سلام من سه ماهه اقدامم ماه اول سروقت پری شدم ماه دوم پنج روز عقب ماه سومم پنج روز افتاد عقب این ماه که پریودم خونریزیم خیییلی کمه کله دو روز و نیم بود اونم کم کسی بوده اینجوری امکانش هست بدنم برای بارداری اماهده بشه قبلا پنج روز پریود میشدم 

امروز
سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ممکنه الان باردار باشی

نه گلم نیستم بیبی قبل روز پریودم منفی بود

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 

منم 9ماهه اقدامم همه ماهاهم عقب انداختم فقط ی بار هشت روز جلو انداختم همش بخاطر استرسه من ماه قبل سفر بودم و استرس یادم رفته بود دقیقا سر موقع پری ششدم

عزیزم من ۵ ماه مرتب ۱۰ روز عقب مینداختم،ماه ششم باردار شدم،بدنت داره آمادگی بارداری پیدا میکنه 

من چییییی

من نه ماهه اقدامم پس کی آماده میشه این بدن لامذهب

منم ماه سوم اقدامم .پریودام عقب افتاد دوماه قبل.دکترمیگفت خ نشانه خوبیه

عه خدااز دهنت بشنوه خوشحالم کردی

عه خدااز دهنت بشنوه خوشحالم کردی

آره من رفتم دکتر این ماه لتروزول خوردم امروزمیرم سونو فولیکول.ببینم درچه حالت.فولیکول هاتو بررسی میکنی همیشه؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩