2777
2789

دوری

ی گوشت در ی گوشت دروازه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم میخاسم مستقل شم ولی شوهرم خونه رو جدا نمیکنه

شوهر منم نمیکرد باید زبون داشته باشی تهدیدش کنی تا بکنه

از الان نکنی بعدش ک بکنی بچه ننه میشه

اگه تازه ازدواج کردی بیخیال نشو،سعی کن پیش مادرشوهرت نمونی همه مادرشوهرا مارن نه تنها یکیش 

منم همینطورم باید بسوزی بسازی مادرشوهر من هر روز میاد بالا کلافه شدم بخدا از دستش هرچی نمیرم ک نیاد ...

باید سیاست داشته باشی جاری من ۱۴ سال پیش مادرشوهرم زندگی کرد ولی انگار اون مادرشوهر بود😐هرچی میگفت رو مادشوهرم میگفت چشم الان منم با روش اون دارم میرم جلو😂😂

و سیاستی که بخام بگم

هیچ وقت بد شوهرتو و اگه جاریم داری پیش مادرشوهرت نگو

حتی اگه تو اون خونه‌ای ک مادرشوهرت حضور داره کار نمیکنی،وقتی مهمون میاد کار کن تا اگه مادرشوهرت گفت کار نمیکنه فلان نمیکنه فامیلایی ک میان خونتون باور نکنن

در حضور شوهرت بیشتر محترمانه باش چون پیش شوهرم رفتار خوبت امتیازته و نمیذاره مادرش علیه تو چیزی بگه
خودتو نیاز نشون نده نگو چی کار کنم تو بگو بهتره چی کار کنم این ها باعث میشه خودش رو رئیس بدونه
نذار اختلافاتون به گوشش برسه هیچ حرف از دعوا نناراحتی مشکلات نگو بهش و گرنه دخالت دو برابر میشه
خودت رو دختر خوبِ خونه نشون بده نه به خاطر اون به خاطر اینکه گیر نده
کمک به کارهای ساده تمیز مرتب ولی نه بیش از حد که توقع زیاد شه
وقتی نصیحت اضافه میکنه یا دخالت میکنه فقط بگو باشه مامان جون یا ممنون بعدش کار خودت رو بکن نه بحث نه توضیح
شوهرت رو وسط بذار
تو مستقیم درگیر نشو
آروم به شوهرت بگو که مرز بذاره و خودش جواب بده
این طوری دعوا هم با تو نمیکنه