2777
2789

شدیدا اهل دوست و رفیقه و خیلی دوستای نااهلی داره خیلیم بد اخلاق و بد عنقه ولی نه همیشه مثلا ده روز عشاق پیشه ست و بهترین مرد دنیا میشه باز پنج روز خونه رو جهنم میکنه سر مسائل کوچیک از طرفی هیچ حقی به من نمیده که شکایت و گله کنم از کاراش میگه همینه نمیخوای برو 

بچه داریم ولی هر بار حرف جدایی شده گفته بچه نگه داشتن کار من نیست ببرش با خودت  

شرایط طلاق گرفتن دارم و جدیدا هم خیلی میل به جدا شدن دارم برخلاف قبل ولی قبلا یکی دوبار رفتم به قصد جدایی قهر ولی ته دلم دلم میخواسته جدا نشم تا میبینه میخوام جدا شم میاد محبت میکنه و یکی دو ماه خوبیم باز دوباره روز از نو روزی از نو 

این بار دیگه واقعا خسته شدم نمیتونم تو این زندگی بمونم و همش فکر جداییم با اینکه این روزا اصلا دعوایی با هم نداریم و خیلی باهام مهربونه از طرفی عذاب وجدان دارم که اون الان خیلی مهربونه ولی من همچین تفکراتی دارم تو ذهنم خیلی سردرگمم واقعا کاش اگه ادم منطقی و دور از تفکرات سنتی هستین بیاین یکم ارومم کنید و حرفایی که فکر میکنید نیازه بشنوم و بگین بهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید مشاوره .سره هرچیزی آدم جدا نمیشه که

خیلی زیاد رفتیم یک سال و نیم مرتب رفتیم چون من گفتم نیای جدا میشم میومد خونه میگفت اینا مسخره بازیه فقط داری الکی من و میبری اصلا فایده نداشت 

اگه همسرت میاد برید مشاوره 

برای طلاق زود تصمیم نگیر مخصوصا چون بچه داری

از کجا معلوم بعد طلاق نظرش عوض نشه لج نکنه بچه رو ازت بگیره

به سختی‌های بعدش به همه چی فکر کن

و اینکه من فکر میکنم هیچ آدمی بی عیب نیست هیچ زندگی مشترکی بدون مشکل و چالش نیست

اگه همسرت میاد برید مشاوره برای طلاق زود تصمیم نگیر مخصوصا چون بچه داریاز کجا معلوم بعد طلاق نظرش عو ...

یه مدت طولانی مشاور رفتیم به اصرار من ولی همش میگفت من الکی دارم میام من میدونم مشکلی ندارم و این حرفا 🫠

عزیزم مشاوره برین.  و چند تا راه حل اینه که یک ورقه بگیر و دو قسمت باشه.  یکی نقاط مثبت فرد و یکی نقاطمنفی

یک برگه نقاط مثبت زندگی الان و متفی هاش و زندگی بعد از متارکه هم خمین طور.  حالا به هر کدوم یک ارزش بدین مثلا پسرم با پدرش بزذگ میشه چند درصد برای شما ارزش داره.  اینکه میتونم راحت تر و ازادتر باشم،  چند درصد می ارزه. خالا بر اساس اون ببینید چه امتیازی کسب شده اگر بنا به رفتن شد که باید به فکر زندگی بعدی و حل مشکلات بر بیایید.  اگر بنا به موندن شد باید رو رفع نواقص کار کنید.  مثلا عصبی بودن خودتون یا لجباز بودن تمسر راه حل ها چیه؟  چمار باید کرد.  

البته به نظر من همه ما ها طرحواره درونی داریم و باید اون رو شناسایی کنیم. 

عزیزم مشاوره برین. و چند تا راه حل اینه که یک ورقه بگیر و دو قسمت باشه. یکی نقاط مثبت فرد و یکی نق ...

مشاور رفتیم یه مدت اصلا به نظرش مسخره بود و همش میگفت الکی داریم میریم ولی من بعد از این جلسات مشاوره تصمیمم برای طلاق جدی تر شد حقیقتا 

مثلا همینکه برای هر مسئله کوچیکی هر تایم گذروندنی با دوست و رفیقاش حاضره طلاق بگیره به نظر من نشون میده به زندگیش اهمیتی نمیده 

دقیقا عین شوهرمنه فقط شوهر من به جای دوست ورفیق خانوادش روش تسلط داشتن منم رفتم بچه هم گذاشتم خونه پدرشوهرم گفتم بچه مال شماست به من چه داشتم از دوری بچم دق می‌کرد پدرشوهرمم گفت نمی‌ذارم ببینی گفتم نمیخوام مگه با بچه اومدم از خونه بابام الانم هم پسرت هم نوت مال خودت نمیتونم دیگه آقا خسته شدم روز سوم بچمو برداشت آورد پسرشم بعد سه هفته آدم شد به غلط کردن افتاد چون گفتم طلاق نمیخوام شوهرمو زندگیمو میخوام ولی باید درستش کنم وگرنه بابام بیرونم نکرده که خدایی عوض شد شوهرم هنوز یکم به حرف اونا هست ولی من جدی جلوشون وایمیستم هیچی نمیگه دیگه

دقیقا عین شوهرمنه فقط شوهر من به جای دوست ورفیق خانوادش روش تسلط داشتن منم رفتم بچه هم گذاشتم خونه پ ...

شوهر من خانوادش خیلی تلاش کردن از دوست و رفیق جداش کنن ولی این با اونام یه مدت سر دوستاش قطع ارتباط کرد حاضر نشد دوستاش و بذاره کنار دوستاشم یکی از یکی ناجور تر 

قهرم که میکنم میاد میگه برگرد درست میکنیم و اینا شده سه ماه قهر بودم ولی باز بعد یه مدت میگه نه من همینم که هستم برو اگه نمیخوای