2777
2789
عنوان

یه زن وشوهرجوون همسایه مون هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 4053 بازدید | 123 پست

استارتر اگه پسره زیر۱۸ سال بود

منم قطعا به خانوادش میگفتم و احساس مسئولیت میکردم

ولی راجع به این اقا به کسی ربطی نداره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمش باشخصیته شماخودتوناراحت نکن

خب یکم بشین یاد بگیر ازش با شخصیت بودن رو  

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

آخوندهای قدیم حتی مرجع تقلید بودن هم قلیون می‌کشیدن سیگار هم عادی بوده... درقدیم خیلی اینجور بوده

قدیم مضراتش اشکارنشده بود علم پیشرفت نکرده بود در کل مردم الان باوجود علم و اگاهی خیلی کارا می کنن این بدتر از جهله

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

چطوری باید ترکش کرد؟

حتما زیر نظر باشن‌.ببین یه اصطلاحی هست که میگن ترک یابویی.ببخشید که گفتم ولی خود سیگاریا میدونن که این یه اصطلاحه. یعنی یهویی ترک کردن و کنار گذاشتن ،که اصلا درست نیست عواقب داره.دچار فشار عصبی و روانی زیادی میشن،اکثرا شکست میخورن مگر در موارد نادر،کلا سخت ترین نوع ترک هست بخصوص برای سیگار.ولی وقتی تحت نظر دکتر خوب تو کلینیک ترک اعتیاد باشن،مکمل مصرف میکنن،دارو مصرف میکنن،مشاوره میگیرن، و خیلی براشون راحت تره.سیگارو نباید خودسرانه و یابویی ترک کرد.البته دیدم کسایی رو که با این روش ترک کردن اما خیلی سخته خیلی.

نه جانم واس مام عجیبه . سیگار و قلیونم برامون عادی نیست

سیگار قلیون الان پزشک‌ها گفتن دود مضره خب یسری نمیکشن اون قدیما آدم خوبا هم می‌کشیدن..... من نمیگم خوبه ها اتفاقا بدم هس ولی خب چیزی نبوده که عین شراب بگن نه نخور 

تو که هستی چرابرم از اویادبگیرم😂

من وقت ندارم اموزش بدم عزیزم🤣🤣🤣

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔