این روش رژیمی ورزشی منه گوشت قطعه شده رو با پودر آویشن و کاری و ادویه مد نظر خودت و نمک فلفل ورز میدی من رزماری هم میزنم بعدش میزاری استراحت کنه دو ساعت بعد درش میاری از یخچال تو یه تابه رژیمی دو طرف با روغن زیتون تفت میدی وقتی نرم شد تا جایی که هنوز آب داره ولی ریش ریش میشه کرد جدا میکنی
بعدش نون چاپاتا من استفاده میکنم یکم سس مایونز بدون چربی زیرو اگه حوصله داری سس قارچ یا سلیقه ای کلا کف نون میزنم گوشت رو وسطش میزارم یه بار میزارم تو ساندویچ ساز گریل بشه و تست بعدش دوباره در میارم بهش کاهو و گوجه ورقه ای و خیارشور اضافه میکنم باز میتونی سس مایونز و خیار هم بزنی