2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوومم خب واس خودم مرغ. واس خانواده هم استانبولی

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵     هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲

احتمالا عدس پلو

شامم احتمال زیاد مرغ یا ماکارانی

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

باقلی قاتق و ماهی دودی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

شمالی؟ 😍منممم

اره عزیزم😁😍

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

نوش جانچجوری درست می کنی؟؟

این روش رژیمی ورزشی منه گوشت قطعه شده رو با پودر آویشن و کاری و ادویه مد نظر خودت و نمک فلفل ورز میدی من رزماری هم میزنم بعدش میزاری استراحت کنه دو ساعت بعد درش میاری از یخچال تو یه تابه رژیمی دو طرف با روغن زیتون تفت میدی وقتی نرم شد تا جایی که هنوز آب داره ولی ریش ریش میشه کرد جدا میکنی

بعدش نون چاپاتا من استفاده میکنم یکم سس مایونز بدون چربی زیرو اگه حوصله داری سس قارچ یا سلیقه ای کلا کف نون میزنم گوشت رو وسطش میزارم یه بار میزارم تو ساندویچ ساز گریل بشه و تست بعدش دوباره در میارم بهش کاهو و گوجه ورقه ای و خیارشور اضافه میکنم باز میتونی سس مایونز و خیار هم بزنی