2777
2789
عنوان

میگن خواستن مردا ربطی به خوب بودن یا بد بودن تو نداره درسته یا نه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 42 پست
دل نرم که دیگه نرم کردن نمیخواد ولی دل سخت رو محبت نرم میکنه تغییر هورمونم ربطی به سخت شدن دل نداره ...

عزیزم مردا مثل ما زنا نیستن اشتباه کنی ۱۹ نمیشی بهت صفر میدن و باید دوباره از صفر شروع کنی تا شاید دلش بدست میاری

به قول مامانم میگفت همیشه حواست باشه یه دنیا هم محبت کنی یه اشتباه کنی همچی میره ب هیچ  این یه واقعیت تلخ 

فقط اگه طرف مقابلت خیلی بخوادت بدیات به چشمش نمیاد 

اگه نخوادت تا اخر عمر مجبوری در حال بدست اوردن دلش باشی

همش بدست بیاری با یه بدی صفر بشی دوباره شروع کنی🤷‍♀️

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

پ چرا من هرکار کردم منو ندید در عوض زن های خرابو پسندید و منو بخاطر اونا رنجوند

قانون فیزیک نیس که نقض نشه 

گفتم ممکن هست این موارد هم باشه ب هرحال رفتار ادم پیچیده تر از این حرفاس بشه تعیین کرد کی از کی خوشش میاد گاهی یکی ممکنه بی دلیل از یکی خوشش نیاد واقعا دلیلش رو هم نمیدونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مردا مثل ما زنا نیستن اشتباه کنی ۱۹ نمیشی بهت صفر میدن و باید دوباره از صفر شروع کنی تا شاید د ...

والا هیچکدوم از مردای اطراف من اینطور نیستن شوهرم پدرم برادرشوهرام و...

تا موقعیتش پیش نیاد ادم نمیتونه طرفشو بشناسه تا چه حد امکان داره کینه ای باشه 

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست

منم توصیف مردای اطرافمو نکردم چون تاحالا برام پیش نیونده و ندیدم

حرفم کلی بود 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

تا موقعیتش پیش نیاد ادم نمیتونه طرفشو بشناسه تا چه حد امکان داره کینه ای باشه هیچ چیز از هیچ کس بعید ...

یعنی شما بدون اینکه تجربه کنی یا ببینی کسی تجربه کرده این حرفا رو میزنی؟؟

۸میلیارد آدم رو زمین هس با تربیت و طرحواره مختلف 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خب مردا معلومه دلشون با خانوادشونه

من منظورم پارتنر هس که اونو میخوان که جزو خانواده اش شه یا نه؟

دست دو نفره

اهان خب خواهر من از اول بگو منظورت اینه اونو نمیدونم تجربه ندارم

خب از همون واسه خوشگذرانی پیشنهاد داد دید دختر سنگینی ام عقب کشید. البته یه سری اتفاقات از شانس تو اوایل آشنایی تو رابطمون پیش می اومد و یکم زیاد بحث داشتیم. حالا هم عذرخواهی می کنم نمیخواد انگار منو به دید یه نق نقو و سمج نگاه میکنه. البته میدونه دختر خوش رو هم هستم.

دست دو نفره