2777
2789
واقعا حاجت میده خودتون رسیدید اخه من قبولی خاهرم تو تکمیل میخام بخونم

اگه برا قبولی خواهرته 

من ی روشی بلدم ب امید خدا حاجت میگیری 

فقط شرط خیلی خیلی مهمی داره ک باید رعایت کنی و اون اینه ک تا زمان حاجت رواییت ب هیچکس نگی ک همچین ختمی رو دارم انجام میدم برا فلانی ب هیچکس حتی مادرت دوستت همسرت و....

باید مثل راز بین خودت و خدای خودت باقی بمونه 

روزانه ۱۰۰صلوات ب مدت ۴۰روز ب نیتی ک داری 

ی ختم فوق العاده ساده و ان شاءالله کارگشاست

فقط شرطشو رعایت کن   

فک کردم روش خاصی میخوای بگی

نه دیگه دعای دسته جمعی که حاجت بگیریم چون تاپیک نیومدن اینو نوشتم که ببینن خودتم که روش خاصی نگفتی 

لطفابرای حاجتم حمدبخونید هرکی خوندبگه منم براش بخونم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه دیگه دعای دسته جمعی که حاجت بگیریم چون تاپیک نیومدن اینو نوشتم که ببینن خودتم که روش خاصی نگفتی

من اگه لالایی بلد بودم خودم خوابم میگرفت 

در ضمن شما تاپیک زدی ۳ ۴تا  اونم  ؛حاجت داری بیا  

بله تاپیک زدم که هرکی خواست شرکت کنه توختم وپست بذاره که چندتامیفرسته بنابراین پست اضافی ممنوع نمیخوای شرکت کنی پست هم نبایدبذاری مجبورنیستی ک توهم یه چیزی بگی شمابروبه همون لالات برس بلکه خوابت گرفت 

لطفابرای حاجتم حمدبخونید هرکی خوندبگه منم براش بخونم 

اگه برا قبولی خواهرته من ی روشی بلدم ب امید خدا حاجت میگیری فقط شرط خیلی خیلی مهمی داره ک باید رعایت ...

اره عزیزم برا خاهرمه خیلی نذرو نیاز کردم دیگ واقعا بریدم ب خدا پناه بردم تا قبلش همش میگفتم هر کی آشنا داره حتی دنبال آدم بودم تو اداره کل چون هر کی دورو برمون کسیو داشت با نمره خراب هم قبول شد خاهرم  نفر اول بود کسیو نداشت رد شد

الان ک تکمیل ظرفیت هست دست خداس دست هیشکی نیس خدا بخاد میشه دیگ نمیتونن ادما پارتی بازی کنن چون دست تهرانه هر چی بگی انجام میدم خدا نا امیدم نکنه خاهرا بزرگم میگن دیگه بیخیال شو خودت زجر نده کاری از دسمون برنمیاد میگم خدا بخاد میشه حتما میخاد ته دلم ی امیدی دارم ولی میترسم باز نا امید شم چون در کمال نا باوری جواب رد اومد ک شوکه شده بود خاهرم داد میزد مادرم گریه میکرد هیشکی باور نمیکرد با تراز و نمره بابا الکی رد بشه ب خدا خیلی تلاش کرد دوسال خودش زجر داد خوند کاش انسانی نبود حداقل میرفت  ی رشته پیرا پزشکی ولی انسانیه حتی مدیرش باور نمیکرد فقط ۱۰۰ تا صلوات ۴۰ روز بگم که این نیتم 

صلوات و ب شخص خاصی هدیه کنم؟

اره عزیزم برا خاهرمه خیلی نذرو نیاز کردم دیگ واقعا بریدم ب خدا پناه بردم تا قبلش همش میگفتم هر کی آش ...

فقط روزانه ۱۰۰صلوات ب مدت ۴۰ روز ب نیت قبولی خواهرت در تکمیل ظرفیت 

هدیه از ۱۴معصوم ب خدا  

۱۰۰ تا انشالا میفرستم 

به امید حاجت روایی هممون 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

جواب میده دیگه درسته؟🥲

ب امید خدا 

من دوبار ازش نتیجه گرفتم ی بار ب نیت ازدواج دوتا از دوستام ک پارسال همین موقعها بود ختم رو شروع کردم جفتشون پارسال اسفند عقد کردن 

ی بار هم ب نیت بچه دار شدن دختر عمه مادرم ختم گرفتم بعد ۲۲سال خدا ۲قلو بهشون داد الان بچه ها ۶ماهه هستن 

تاالان هم ب هیچ کس نگفتم من  ختمی برا حاجت روایی اینا گرفتم