2777
2789
عنوان

بچم خیلی شب ادراری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست

پسرا همینطورن من دکتر بردمش گفت حتی تا ده سالگی هم طبیعیه. برای من از نظر هوشی نابغه است ولی تا سه سالگی پوشک میپوشید تا چهارسالگی چون شب ادراری داشت تا صبح پوشک پاش میکردم . یه تایمی داره برای هرکسی مثانه اشون آماده نیست باید فرصت بدی آماده بشه اونوقت صبح میبینی پوشکش خشکه دیگه میتونی پوشک نکنی. برعکسش دخترم از دوسالگی میدیدم شب تا صبح پوشکش خشکه خب مثانه اش آماده از پوشک گرفتن بود. اذیتش نکن . پوشک شورتی سایز بزرگ بگیر راحت 

خودمم تا کلاس اول شب ادراری داشتم 🤣

وقتی ارثی باشه همین روند ادامه داره، 

بهترین کار اینه که شبا پوشکش کنی، هم خودش راحت میشه هم شما 

دکتر هم ببر شاید دارو بده کمتر بشه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش دختر منم شب اداری داشت اما لکنت نه😭😭😭

لکنت زبان خوب میشه جلسات گفتار درمانی رو کامل ببر کاملا رفع میشه خواهر من لکنت خیلی شدید داشت تو بچگی همون زمانم چندسال گفتار درمانی رفت الآن اصلا زبونش نمیگیره ما رو هم قورت میده با حرفاش😂

خودمم تا کلاس اول شب ادراری داشتم 🤣

خوب ب خودت کشیده دیگه

منم پسرم کلافم کرده بود هر شب هر شب تا ۶ سالگی رسید خوب شد 

من دکتر بردم گفت خانم تا ۷ سالگی اشکالی نداره بعد از ۷ سال باید درمان کنن

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم
خوب ب خودت کشیده دیگهمنم پسرم کلافم کرده بود هر شب هر شب تا ۶ سالگی رسید خوب شد من دکتر بردم گفت خان ...

میگم پوشک کنم چون ریزه میزه هم هست 

واقعا خسته شدم از بس پتو شستم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
لکنت زبان خوب میشه جلسات گفتار درمانی رو کامل ببر کاملا رفع میشه خواهر من لکنت خیلی شدید داشت تو بچگ ...

توکل بخدا دعا کن برای دختر من😭

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عزیزمنگران چی هستی؟درسته سختهان‌شاءالله خوب میشهلکنت که در مقابل مشکل بچه من چیزی نیست! بچه من تیک ع ...

ناشکر نیستم ولی منم خیلیییی چالش های سنگینی رو پشت سر گذاشتم....

دخترم ۳۳ هفته بدنیا اومد با وزن ۱۴۰۰....با چه سختی کمی رشد کرد و تازه میخواست جون بگیذه که رفلاکس شدید گرفت ....چهارماهگی تشنج پنهان کرد....دیگه شیر نمیخورد و من با قطره چکون بهش شیر میدادم ...بعدش که به غذا رسید عق میزد.....غذا رو میکس میکردم و با سختی بهش میدادم  تا رفته رفته خوب شد اومدم نفس بکشم ناراحتی روده ش شروع شد شش ماه بی دلیل اسهال داشت هزار تا ازمایش و سونو تا یکباره خوب شد اومدم نفس بکشم لکنتش شروع شد الان با هر کلمه  ش قلبم جمع میشه هم متخصص مغز و اعصاب بردم هم گفتار درمان ...اما هر روز شدیدتر میشه
خدا از من متنفره داره با بچه م عذابم میده کم اوردم به امام رضا😭😭😭کاش خدا نگاهم کنه

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

شاید از چیزی ترسیده

کلا ترسو هست😕

توکل بخدا دعا کن برای دختر من😭

ان شاءالله خوب میشه چیزیه که کاملا درمان داره خواهر من تمام کلماتشو گیر میکرد ولی ‌کامل خوب شد حتی فصیح تر از من فارسی و انگلیسی صحبت میکنه الآن

ان شاءالله خوب میشه چیزیه که کاملا درمان داره خواهر من تمام کلماتشو گیر میکرد ولی ‌کامل خوب شد حتی ف ...

فدات عزیزم ان شاالله