2821
2789

بچه ها دختر من 2سالش شده و دکترش گفته از ریسک اوتیسم خارج شده اما ریسک تاخیر ذهنی رو هنوز داره

داروهایی ام که بهش داد تو دوره ی ریسک اوتیسم پیراستام 33درصد و شربت b6 و امگا3 و زینک بود و رژیم غذایی مثبتی ام که داشت مصرف روزی20گرم کدو حلوایی بود (که واقعا رو بهبود علائم اوتیسم معجزه میکنه چندروز به بچتون بدین تاثیرشو میبینین)و کاردرمانی و بازی درمانی و گفتار درمانی ام الان داره میره-حالا مامانایی که بچه های نرمالی دارن میشه بگید بچه هاتون تو 2 سالگی چه توانمندی هایی داشتن؟بچه ی من الان کلمات زیادی رو میگه اما جمله نمیگه-به همه سام میکنه و بای بای میکنه-وقتی گل رو ازش میپرسیم این چیه میگه گل-رنگها,حیوانات,اعضای بدن هنوز نمیشناسه و خیلی علاقه به یادگیری نداره اشاره با دست نداره,ارتباط چشمیش خوب شده و واکنشبه اسمشم خوب شده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ان شاءالله که مشکلی نداره.دختر من کامل صحبت میکرد.چندتا شعر حفظ بود.رنگ یادم نیس بلد بود یا نه ولی حیوانات و اعضای بدن رو میشناخت.ولی خیلی از بچه های معمولی رو خم دیدم که هیچکدوم از این کارها رو نمیکردن و مشکلی هم ندارن.بچه ها متفاوتن

چرا دختر اصلا ریسک براش تشخیص داده!! آخه بچه دوساله همینه دیگه

علائمی داشت که از 18 ماهگی تو ریسک طیف اوتیسم قرار گرفت و درمان هاش شروع شد که خداروشکر جوابم گرفتیم-ااگر ریسک اوتیسم رو زود تشخیص بدن زیر 3سالگی میشه بچه رو از طیف خارج کرد یا حتی نوع شددیدشو به آسپرگر تبدیل کرد اما اگه بشینی بی خیال تا 3 سالگی و بگی همه بچه ها همین جورن ممکنه 3سالگی دیگه برای درمان کردن بچه خیلی دیر شده باشه چون اوتیسم اصلا درمان قطعی نداره و فقط تو سن طلایی میشه با پیگیری های درمانی زیاد اگر خفیف باشه از طیف خارج کرد و اگر شدید باشه در بعضی موارد به آسپرگر تبدیلش کرد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز