2777
2789
عنوان

خانمهای قمی بیاید...کمممممک..

105 بازدید | 14 پست

سلام خانمها. کسی هست تو قم زایمان سزارین کرده باشه.؟کدوم دکتر و کدوم بیمارستان؟هزینش چقدرشد؟

دنبال بیمارستان خوب با دکتر باتجربه هستم.

بادفترچه بیمه رایگان عمل میکنن؟

ببخشید منم یه سوال از خانمای قمی دارم میتونم بپرسم؟

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر ریاحی پور خیلی سزارین هاش عالیه همه مریضاش راضین

جاری خودمم یکسال پیش بیمارستان ولیعصر طبیعی زایمان کرد خیلی راضی بود، البته دکترشم همین ریاحی پور بود ولی چون طبیعی بود ماما بهش معرفی کرد

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
من طبیعی نمیخوام.میترسم.هزینش چقدر شد؟

هزینه شو نمیدونم

ولی زنگ بزن مطبش

یا یکی بره مطبش از منشیش سوال کنه بهتون میگه

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
سزارین؟؟؟؟هزینش چقدرمیشه؟

بله فکر کنم یک و نیم باشه

البته من قمی نیستم کسی نمیشناسم بخوام بیشتر تحقیق کنم اما چون دکترم تو گلپایگانی هست و چند نفر تو سایت گفتن کارشون خوبه منم اونجارو انتخاب کردم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
بله فکر کنم یک و نیم باشه البته من قمی نیستم کسی نمیشناسم بخوام بیشتر تحقیق کنم اما چون دکترم تو گل ...

ممنون بابت راهنماییت..انشالله که به سلامتی زایمان خوب وراحتی داشته باشی  

ممنون بابت راهنماییت..انشالله که به سلامتی زایمان خوب وراحتی داشته باشی    

مرسی عزیزم همچنین شما 😘😘😘😘

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍