saharjooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 438 عنوان خانمهای قمی بیاید...کمممممک.. 105 بازدید | 14 پست سلام خانمها. کسی هست تو قم زایمان سزارین کرده باشه.؟کدوم دکتر و کدوم بیمارستان؟هزینش چقدرشد؟دنبال بیمارستان خوب با دکتر باتجربه هستم.بادفترچه بیمه رایگان عمل میکنن؟ 1397/02/03 | 14:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
MARI206 عضویت: 1392/10/23 تعداد پست: 3380 ببخشید منم یه سوال از خانمای قمی دارم میتونم بپرسم؟ حقیقت آیینهای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکهایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 دکتر ریاحی پور خیلی سزارین هاش عالیه همه مریضاش راضینجاری خودمم یکسال پیش بیمارستان ولیعصر طبیعی زایمان کرد خیلی راضی بود، البته دکترشم همین ریاحی پور بود ولی چون طبیعی بود ماما بهش معرفی کرد آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
saharjooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 438 هرکی یه جارو معرفی میکنه؟بیمارستان امام رضا...بیمارستان علی بن ابی طالب.خانمای باتجربه کمک کنید لطفا
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 ریاحی پور سی ساله دکتر زنانهالبته مرد هست، خیلی با تجربه سمطبشم کوچه ۷ بلوار امین آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
saharjooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 438 دکتر ریاحی پور خیلی سزارین هاش عالیه همه مریضاش راضین جاری خودمم یکسال پیش بیمارستان ولیعصر طبیعی ز ... من طبیعی نمیخوام.میترسم.هزینه جراحی ریاحی پور چقدر شد؟
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 من طبیعی نمیخوام.میترسم.هزینش چقدر شد؟ هزینه شو نمیدونمولی زنگ بزن مطبشیا یکی بره مطبش از منشیش سوال کنه بهتون میگه آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
saharjooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 438 حتما۳تومن میشه. ارجمند که ۳تومن میگیره.بیمارستان مادر.بیمارستان خودش عمل میکنه.
مهیشتا عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 من خودم احتمالا برم گلپایگانی تعریفشو شنیدمدکترمم مرجان سخایی خیلی راضی ام گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
saharjooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 438 من خودم احتمالا برم گلپایگانی تعریفشو شنیدم دکترمم مرجان سخایی خیلی راضی ام سزارین؟؟؟؟هزینش چقدرمیشه؟
مهیشتا عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 سزارین؟؟؟؟هزینش چقدرمیشه؟ بله فکر کنم یک و نیم باشهالبته من قمی نیستم کسی نمیشناسم بخوام بیشتر تحقیق کنم اما چون دکترم تو گلپایگانی هست و چند نفر تو سایت گفتن کارشون خوبه منم اونجارو انتخاب کردم گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
saharjooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 438 بله فکر کنم یک و نیم باشه البته من قمی نیستم کسی نمیشناسم بخوام بیشتر تحقیق کنم اما چون دکترم تو گل ... ممنون بابت راهنماییت..انشالله که به سلامتی زایمان خوب وراحتی داشته باشی
مهیشتا عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 ممنون بابت راهنماییت..انشالله که به سلامتی زایمان خوب وراحتی داشته باشی مرسی عزیزم همچنین شما 😘😘😘😘 گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍