2777
2789
عنوان

بچه های شما صبح ها چطور میرن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 50 پست
لطفاً خیلی با دقت گوش بده الان کوش بدی سلامت ایندشو تامین کردی

اتفاقاً خودمم خوشم میاد که به من میگه چیزی ازم پنهون نمیکنه ولی پسرم پیش دبستانی می‌ره خیلی تو داره هیچی نمیگه میترسم بزرگ هم بشه همینقدر پنهون کار بشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
بچه ی که از اول کاراشو انجام بدی ناخودآگاه حس ناتوانی بهش دست میده و ناخودآگاه ذهنش اینو میپذیره که ...

دیونه شدی اصلا هم اینجور نیس اینا چن سال دیگ درست میشن فکروخیال الکی نکن 

با یکم تلاش درست میشن فکرت الان خستس شب بشین فکرکن ببین چیکار باید کرد کم کم شروع کن نشد هم فدای سرت خودتو ازار نده همهدپسرا ودخترامون بزرگ میشن و خوبیاتو یادش میمونه هرکاری ی سری خوبی دبدی داره ب خوبیاهاش فکرکن پاشو دختر خودتو اذیت نکن

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ی که از اول کاراشو انجام بدی ناخودآگاه حس ناتوانی بهش دست میده و ناخودآگاه ذهنش اینو میپذیره که ...

مثلا پسرت اب میخواد سریع پامیشی براش میبری؟

اب رو خودت  بریز تو لیوان بگو بیا خودت بردار قدم اول 

بعد چن روز بگو مثلا خودت بیا  بریز بخور دستم بنده ب منم بده مثلا 

همینجور کم کم مستقلش کن

بگو دستم بنده پاشو لباساتو بیار تنت کنم کم کم بگو خودت تنت کن

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

خوبه که حرف میزنه ارتباطش قویهبچه کلاس اولی نباید کاراشو انجام بده شما باید انجام بدی و اون فقط لباس ...

کلاس چهارمیه😑۴۵  دیقه وقت داره برا انجام کارهاش ولی مفمولا ده دیقه یه ربع دیر میزنه بیرون از خونه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند