2777
2789
عنوان

جون جدتون اونایی که لیزر سی او دو انجام دادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 111 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ده روز پیش انجام دادم الان مشکلت چیه گلم

واقعا اوایل که انجام دعدی چطوری بود پوستت احساس میکنم عمیق تر شد فرو رفتگیا پوست رویی رفته پوست زیری اومده بیرون 

واقعا اوایل که انجام دعدی چطوری بود پوستت احساس میکنم عمیق تر شد فرو رفتگیا پوست رویی رفته پوست زیری ...

نه دیگه پوستی که سوزوند سیاه شده بود سه روز زینک‌زدم بعد شستم و شروع کرد پوست ریزی الان هم خیلی مواظبت میکنم اصلا از خونه بیرون نرفتم و تو خونه هم ضد آفتاب میزنم مراقبت بعدش از همچین مهم تره ....به نظرم روش خیلی خوبیه پوستم خیلی بهتر شده چاله ها و منافذ پوستم فعلا جلسه اول ۳۰ درصد رفته 

نه دیگه پوستی که سوزوند سیاه شده بود سه روز زینک‌زدم بعد شستم و شروع کرد پوست ریزی الان هم خیلی مواظ ...

خب همون جایی که سوزونده شده جاش نمونده من با دستما کرم قبلی رو پاک میکنم پماد جدید میزنم روش کی ررش زخم میش و پوصت ریزی میکنه

خب همون جایی که سوزونده شده جاش نمونده من با دستما کرم قبلی رو پاک میکنم پماد جدید میزنم روش کی ررش ...

دو روز بعد از اینکه دیگه زینک نزدم اون پوسته ها همش ریخت ....نگران نباش تمام اون پوسته ها می‌ریزه صورت من صاف و مرتب شد اصلا هم کاش نمونده

دو روز بعد از اینکه دیگه زینک نزدم اون پوسته ها همش ریخت ....نگران نباش تمام اون پوسته ها می‌ریزه صو ...

ببین من با دستمال اروم پاک میکنم روش پماد میزنم تو هم با دستمال پاک میکردی و پماد میزدی روش

ببین من با دستمال اروم پاک میکنم روش پماد میزنم تو هم با دستمال پاک میکردی و پماد میزدی روش

اره زیاد دستمال روش نکش زخم میشه پوست سوخته هست دیگه من بیشتر اوقات پاک نمی‌کردم میزدم روش ....خیلی مواظبت کن که بعدش نتیجه بگیری ..اون خانم گفته من نتیجه نگرفتم واقعا اینجوری نیست روش خوبیه فقط صبر و حوصله میخواد 

اره زیاد دستمال روش نکش زخم میشه پوست سوخته هست دیگه من بیشتر اوقات پاک نمی‌کردم میزدم روش ....خیلی ...

از دیروز دستمال ارو می میکشم میزنم پماد رو یعنی بدتر میشه بلید نمیکردم وای خدا من رو بکشه ببین هنوز روش زخم نشده هنوز گوده بعضی جاهاش زخمه 

از دیروز دستمال ارو می میکشم میزنم پماد رو یعنی بدتر میشه بلید نمیکردم وای خدا من رو بکشه ببین هنوز ...

خوب میشه نگران نباش منم خیلی نگران بودم ولی بعد یک هفته دیگه اثری ازش نمیمونه