2777
2789
عنوان

جون جدتون اونایی که لیزر سی او دو انجام دادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 111 پست
من خیلی دنبال درمانش رفتم درنهایت به هیچ نتیجه ای نرسیدم و بیخیالش شدم باهاش کنار اومدم مجبورم باش ک ...

منظورت جای جوشاست ک قرمز و حالت لک هستن یا گود رفتگیا

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین پوست اصلیم که رفته جنار پوست زیرینم دراومده بیرون تو چند روز بعداز لیزر شستی چطوری جرم ترمیم کن ...

لایه برداری شد؟ 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

میشع بگی اواسل که انجام دعدی چطوری بود برای من احساس میکنم پوست اصلیم رفته پوست زیرین مه میشه پوست ش ...

هیچی تاچندروز التهاب شدید داشت و قرمز بود پوستم همش زینک میزدم... بعد از سه روز خوب شد ولی هیچ تاثیری نداشت هیچ فرقیم نکرد..نه فکر میکنی پوستت رفته همون پوستته فقط ملتهبه و جای لیزر روشه

هیچی تاچندروز التهاب شدید داشت و قرمز بود پوستم همش زینک میزدم... بعد از سه روز خوب شد ولی هیچ تاثیر ...

برای تو هم اونطوری بود که پوستت رفته بود تو پماد قبلی رو با دستمال پاک میکردی حدید میزدی

نمیدونم

پوست پوست نشد؟

منظورم اینکه پوست صورتت برداشته نشد

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن