2777
2789
عنوان

در مورد پر بازدید آرزوی مرگ بچمو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 30 پست

کسی که به بچه خودش چنین چیزی میگه واقعا حقشه خدا اینکارو باهاش بکنه.

یسری مادرا یه جوری طلبکارن انگار اون بچه با خواست خودش به دنیا اومده!! یا نفرین میکنن یا تنبیه بدنی سر کوچک ترین موضوع و..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم هم تجربه مشابهی داره بارداری اولش اینقدر اذیت میشد خونه مادر شوهر زندگی می‌کرده میگه خدایا این بچه مشکل داشته باشه و نَمونه، دیگه زایمان که میکنه مشکل جسمی داره و بعد از چند روز بغل خودش میمیره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
کسی که به بچه خودش چنین چیزی میگه واقعا حقشه خدا اینکارو باهاش بکنه.یسری مادرا یه جوری طلبکارن انگار ...

اخه خیلی وقت ها نفرین از سر خستگی کم اوردنه من اون خانم رو قضاوت نمیکنم فقط میگم اشتباهه 

تو چرا اول بچتو نمیخواستی بعد ذوقشو داشتی؟

اول نمیخواستم بعد مهرش به دلم افتاد تکوناشو حس میکردم دلم ضعف میرفت براش با دخترم کلی حرف میزدیم ذوق اومدنشو داشت 

مادرم هم تجربه مشابهی داره بارداری اولش اینقدر اذیت میشد خونه مادر شوهر زندگی می‌کرده میگه خدایا این ...

عجیبه خدا بعضی حرف ها رو عینا میشنوه و برامون پیش میاد 💔