2777
2789

در حدی ک خون وصل میشه بهش 

فقط شنیدم دکتر گفته خوش خیمه

ای الان ینی چی!

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممکنه ولی نمیشه قاطع گفت 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دور از جون همه 

پدرم زخم معده داشت از نوجوونی 

زیاد رعایت نمیکرد و داروهاشو مرتب استفاده نمیکرد

حدود۷ سال قبل فوتش تبدیل به سرطان شد و رفته رفته از پا درش آورد 

روز آخر سوزش شدیدی تو معدش داشت و طبق معمول گوش نداد و نرفت دکتر 

ساعت۱۱ شب جلو چشم منو مادرم و برادر ۳ سالم تمام معدش همراه با خون شدید بالا آورد جوری که تکه‌های معدش اندازه کف دست از حلق بالا اومد(:

و تا اورژانس رسید از پیشه ما رفت(:

اون موقع فقط ۱۳ سالم بود و الان۹ سال میگذره ولی هنوز با فکر بهش تمام بدنم یخ میکنه

لطفا مشکل معده رو جدی بگیرید

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

خوشخیم یعنی یه توده تو یه جاییش هست ممکنه بزرگ بشه ولی پخش نمیکنه تو کل بدن و همچنین سلولهای اطرافش رو هم نمیکُشه و تبدیل به عفونت نمیکنه، اگه بدخیم باشه تو بدن پخش میکنه و بدن رو پر توده و عفونت میکنه بافت های بدن رو له میکنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
دور از جون همه پدرم زخم معده داشت از نوجوونی زیاد رعایت نمیکرد و داروهاشو مرتب استفاده نمیکردحدود۷ س ...

چقددرد کشیدن😔درسته؟

خوشخیم یعنی یه توده تو یه جاییش هست ممکنه بزرگ بشه ولی پخش نمیکنه تو کل بدن و همچنین سلولهای اطرافش ...

وقتی گفته خوش خیم ینی سرطان دیگه نع؟

چقددرد کشیدن😔درسته؟

بمیرم براش(:

یادمه از سوزش شدید فقط خدارو صدا میزد و چند دقیقه آخر حتی نمیتونست نفس بکشه🥀

مادرم کمکش کرد به پهلوی راست دراز بکشه از شدت درد پاهاشو جمع کرد تو شکمش و آخرین نگاه به ما و بعدم ازون درد راحت شد(:

بمیرم براش(:یادمه از سوزش شدید فقط خدارو صدا میزد و چند دقیقه آخر حتی نمیتونست نفس بکشه🥀مادرم کمکش ...

خدایا چکار میکنی بابندع هات😔

خدایا چکار میکنی بابندع هات😔

(: 

میشه یه صلوات برا شادی روحش بفرستید؟

۵ماه دیگه میشه۹ ساله که نیست

بمیرم براش(:یادمه از سوزش شدید فقط خدارو صدا میزد و چند دقیقه آخر حتی نمیتونست نفس بکشه🥀مادرم کمکش ...

مامانت با دوتا بچه کوچیک چی کشیده😔متاسفم غمگین بودخیلی

وقتی گفته خوش خیم ینی سرطان دیگه نع؟

نه اصلا به خوش خیم حتی سرطانم گفته نمیشه و معمولا خطرناکم نیست و با یه عمل رفع میشه مگر جاهای خیلی حساس باشه مثلا داخل مغز اون موقع کشنده هست چون مغز خیلی حساسه تازه اونم اگه وسط نباشه میتونن درش بیارن من یه خانم دیدم میگفت من یه مدت مشکل معده داشتم با عرق نعنا و اینا رفع و رجوع میکردم تا دیگه دیدم با هیچی خوب نمیشه رفتم دکتر گفته خانم مگه از پشت کوه اومدی یه توده ی خوشخیم ۷ کیلویی تو معدته! ولی چون خوشخیم بوده با یه عمل برطرف شده بود، همین اگه بدخیم و سرطانی بود هزار بار کشته بودش

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...