2821
2789
عنوان

بارون میاد شر شر ...🙄🙄🤗

2807 بازدید | 46 پست

پشت خونه ی هاجر

هاجر عروسی کرده 

دم خروسی کرده 🤔

بچگی هامون همیشه میخوندیم . این دم خروسی کرده واقعا ینی چی ؟!!!!؟😑😐😐😐😐

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

موهاشو دم خروسی بسته لابد ب زندگی هاجرم کار دارین اخه

وقتی درکنارم نیستی گویی گمشده ایی دارم که چون سرگردانان پیاپی در جستجویش هستم گمشده ایی عزیزو دوستداشتنی دلخوشی روزهای سختم شادی بخش قلب خستم تو بهترین هدیه ی خداوند بمن هستی پسرم👶....................‌‌............من donya1377 سابق هستم میدونم اسم کاربریم سخته معنیش عشقم رهام هستش ولی بهم بگین دنیا😄

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خواهرم هروقت منو میبرد دستشویی اینو برام‌میخوند😂😂😂از جیش کردن برام خاطره میساخت😆😆😆😆

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
موهاشو دم خروسی بسته لابد ب زندگی هاجرم کار دارین اخه

خخخ عع پس موهاش بوده😅😂 نمیدونستم اخه الان واسه دخترم میخوندم با خودم گفتم دم خروسی کرده! ینی چه! 😐

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

اين هاجر رفيق فابريك كبري تو تصميم كبري بود بعد ماجراهاي زياد تصميم گرفتن با كتاب پاره كبري زير بارون دم خروس كاغذي درست كنن😁اخ اخ تخيلو داشتي😂😂😂

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
خواهرم هروقت منو میبرد دستشویی اینو برام‌میخوند😂😂😂از جیش کردن برام خاطره میساخت😆😆😆😆

خخخخ عجب خواهری ..از بارون‌بدم اومد دیگه 😣

خخخخ عجب خواهری ..از بارون‌بدم اومد دیگه 😣

خب اینم حل شد بریم تاپیک‌بعدی😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اين هاجر رفيق فابريك كبري تو تصميم كبري بود بعد ماجراهاي زياد تصميم گرفتن با كتاب پاره كبري زير بارو ...

اوووف چ تخیلی 😥😟

اين هاجر رفيق فابريك كبري تو تصميم كبري بود بعد ماجراهاي زياد تصميم گرفتن با كتاب پاره كبري زير بارو ...

نه اتفاقا هاجر دوست اکرم بود

همون امین و اکرم که آبگوشت دوست داشتن😂

بعد هاجر با امین ازدواج کرد دمشو خروسی کرد😆 

چی شد!! خودمم نفهمیدم😂

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 

بارون میاد جر جر پشت خونه هاجر

هاجر عروسی داره تاج خروسی داره 

("عزیزم تاج خروس درسته )

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد         من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
2829
2828
2791