2777
2789
عنوان

پسر هفت ساله ی من دیوونم کرده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون بخاطر کمبود محبت نیست؟؟شاید بیشتر به دخترتون توجه دارید و دنبال توجه هست با این مدل کاراش؟؟

اصلاااا اینجوری نیس دخترم انقد میگم خانمه که اصلااااا خودش میاد به ماها محبت میکنه مخصوصا پیش پسرم هرگززززز بش محبت زیادی نمیکنم اگه بکنم واسه دوتاشونه ولی معلمش گف رفاه زیاد این بلارو سرش اورده هرچی خواسته خریدیم جوری ک میگه فلان خونه مال منه فلان سن من ماشین باید داشته باشم فک کن یه بچه ۷ ساله 

عزیزم لطفاً خودت رو کنترل کن و کتکش نزن، بچه و خصوصا پسر بچه اغلب همینه، یه مدت کاری بهش نداشته باش ...

نمیدونم اصلا دلم نمیاد پیش بچه ها کم بیاره همیشه انقد باش تمرین میکنم همه چیزش اماده ست تو مدرسه ک دوست ندارم کم. کسری داشته باشه 

منم پسرم هشت سالشه سر درس و کلا یه چیزی میگم گوش نمی‌ده و اینا عصبی میشم داد هوار خدا لعنتم کنه قبلا ...

بخدا دست خودمون نیس مشکلات زندگی یه طرف این بچه ها هم یه طرف حالا مگه ما کم گذاشتیم براشون 

خواهرم مشکل از منو شماست که عصبیم پسر من ماشاالله آداب اجتماعی عالی باهوش خلاق بخدا یه چیزایی خلق می ...

من سر درساش بیشتر عصبیم میکنه اصلا تو یه عالم دیگه ست هرچقد توضیح بدم اینا هییییییچ 

ن این شورشو در اورده مادرم همیشه هی بم میگفت ن تو حساسی فلان تا اینکه رفتیم مسافرت باهم هی بم میگفت ...

همه شون همینن بخدا 

دوستم برادرش تا چند سال پیش انقدددد شیطون بود 

بزرگتر که شدم ۱۵ ،۱۶ ساله شد 

الان سلام میخواد بده مودب شده

هیجان کودکیه نگران نباشین 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌