2777
2789
عنوان

پسر هفت ساله ی من دیوونم کرده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نتیجه ی مطلوب نه ولی بی تاثیرم نیست مدرسه امسال باید می‌رفت که نتونست انشالله حل بشه مشکل نوه تون

ان شاءالله که نتیجه بگیری  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
همه کار ببین بش میگم بشین غذا بخور پا میشه میره بیرون بش میگم بیا درس بخونیم انقددددد بهونه میاره می ...

عزیزم پسر منم 6 سال و نیمه س و کلاس اول ،. میتونم بپرسم که چه رفتارهایی با کارهایی از پسرتون دیدید که میگید فوق‌العاده باهوش؟ می‌خوام با پسر خودم مقایسه کنم   

جوری شده که دارم میزنمش از من یه مادر عصبی ساخت روانم بهم ریخت ازش سالمه ولی منو دیووونه کرده غیر طب ...

عزیزم لطفاً خودت رو کنترل کن و کتکش نزن، بچه و خصوصا پسر بچه اغلب همینه، یه مدت کاری بهش نداشته باش و فقط غذا و مایحتاجش رو فراهم کن و به درس و بازیگوشی کردنش توجه نکن شاید وقتی تو مدرسه معلم شماتتش کرد خودش یاد بگیره باید بنویسه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

منم پسرم هشت سالشه سر درس و کلا یه چیزی میگم گوش نمی‌ده و اینا عصبی میشم داد هوار خدا لعنتم کنه قبلاً زیاد میزدم الان نه ولی هر شب با گریه و عذاب وجدان می‌خوابم من کلا زود جوشم‌زودم پشیمون میشم ولی خیلی براش ناراحتم و از خودم بدم میاد 

پسر منم کلاس اوله. کوچیک بود انقد عاقل و اروم بود. الان وااااای انقد فضول و خودسر شده. حرف گوش نمیده ...

منم دخترم نزدیک ۳ سالشه اون عششششقه از بس مهربون و خانومه هی میره به داداشش میگه اذیت نکن مامانو گناه داره ولی مگه حرف گوش میده بخدا روانی شدم درساش که حالم رو بد میکنه هییییییچ انگار ن انگار دومه 

همه کار ببین بش میگم بشین غذا بخور پا میشه میره بیرون بش میگم بیا درس بخونیم انقددددد بهونه میاره می ...

حالا پیش شوهرت زیاد دعوا نکنید اونم خسته میاد. خونه آرامش بگیره استراحت کنه ببینه تو خونه هم آرامش نیست زده میشه 

منم دخترم نزدیک ۳ سالشه اون عششششقه از بس مهربون و خانومه هی میره به داداشش میگه اذیت نکن مامانو گنا ...

بنظرتون بخاطر کمبود محبت نیست؟؟شاید بیشتر به دخترتون توجه دارید و دنبال توجه هست با این مدل کاراش؟؟

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

من معلم پسرا هستم از 30تادانش آموز 25تا مادر دقیقا حرفهای شمارو میزننسرکلاس هم واقعا خسته کننده شدنو ...

والا من نمیدونم چیکار کنم یعنی هرکسی هرچی بگه برای خوب شدنش انجام میدم همه کار هم کردم بیشتر بدتر شد بخدا کم اوردم واقعا خدا به شما معلم ها صبر بده اونم معلم پسرا واقلا خداقوت .....

خواهرم مشکل از منو شماست که عصبیم پسر من ماشاالله آداب اجتماعی عالی باهوش خلاق بخدا یه چیزایی خلق می‌کنه با اسباب بازیاش نقاشیش ماشاالله عالیه یعنی بچه خوش ذوقی ولی خب انرژی بالاااا تنهاییم دائم زیاد بهم بچسبه یا درس دوسه بار بگم متوجه نشه روانی میشم انکار من می‌دونم مشکل از منه که متولد شده تو خانواده پرخاشگرم هرکاری میکنم خودم کنترل کنم چند بار موفقم چند بار ناموفق

عزیزم پسر منم 6 سال و نیمه س و کلاس اول ،. میتونم بپرسم که چه رفتارهایی با کارهایی از پسرتون دیدید ک ...

بببین همه فن حریفه مثلا کاردستی هایی درست میکنه ادم میمونه چه بدونم وسیله ی حالا نمیگم پیچیده ن معمولی ولی درستش میکنه همش دنبال چراهاست مغزش خیلی درگیره که اون چرا اینجوری چرا نباید اینجوری باشه اینا مثلا تو زندگی روزمزه تا یه چی بگی سریع میفهمه موضوع چیه و هیچ جیزی یادش نمیره مثلا ۴ سالگیش رو کامل یادشه حتی یه چیزایی از ۳ سالگیش  نمیدونم عجیبه برام وقتی تو درس خوندنش ضعیفه و فراری

تک فرزنده؟ شاید نیاز به توجه داره یه مدت سکوت کن اصلا در برابر کاراش واکنش نده

ن یه خواهر داره 

والا یه مدت همین کارو کردم نمیشه اصلا انقد ادامه میده کاراشو ک باز صداتو در میاره