2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترشحات نمیتونه نشونه خوبی برای تعیین زمان تخمک گزاری باشه.....

من خودم روزای ۱۳ _۱۴_۱۵ سیکلم هیچ ترشحی ندارم.....در حالیکه معمولا میگن این روزا روزای تخمک گزاریه....

ترشحاتم روزای آخر سیکله....

از کیت کمک بگیر

از دوروز قبل شاید تا دوروز بعدم ادامه داشته باشع باید چسبنده باشه

کیت گذاشتم منفی بود ...ولی مگه نمیگن اون ترشحات علامت تخمک گذاریه..فکر کنم 5 روز بعد دبرن اون ترشحات تخمک آزاد میشه

چرا کیت تخمک گذاری استفاده نمیکنی؟دقیق و عالی نشون میده 

سلام شما برای بارداریتون برنامه ریزی داشتید و کیت استفاده کردید؟ اگر بله ، میشه یه توضیح بدید و بفرمایید از چه مارکی استفاده کردید

متشکرم

سلام شما برای بارداریتون برنامه ریزی داشتید و کیت استفاده کردید؟ اگر بله ، میشه یه توضیح بدید و بفرم ...

سلام گلم بله کیت تخمک گذاری مکس ۱۴استفاده کردم داخلش هم چنتا کیت هس مثل بی بی چک باید استفاده کنی از روز ۱۳ام پریود بزار اگه دو خط شد ی خط کمرنگ ینی نزدیک تخمک گذاریته اگه ی خط شد ینی هنوز مونده به تخمک گذاریت و باید دو روز بعد امتحان کنی هروقتم که دو خط پررنگ شد باید همون موقع نزدیکی داشته باشی 

داخل بروشورشم توضیح کاملتر داده

ان شاالله شما هم باردار بشی💕

بچه ات پسره عزیزم؟ عمون یه بار موقع تخمک گذاری اقدام کردی یا شانسی پسر شده؟

نه من سه چهار ماه اقدام کردم دوبار با کیت و بعدم دیگه سپردم به خدا و بیخیال شدم ولی تقریبا با کیت دستم اومد تاریخ تخمک گذاریامو که دیگه خواست خدا بود و پسر شد وگرنه من اصلا برام فرقی نمی کرد و کار خاصی هم نکردم اتفاقا همش سردی و لبنیات هم میخوردم 💕

بسپر به خدا ان شاالله ی نی نی سالم بهت بده