2777
2789

لطفاااا رو پیام همدیگه ریپلای نکنید و دعوا نکنید بلکه محترمانه نظراتتون بگید

مامان یه آقا پسر گوگولی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردو

خیلیا میگن مرد متاهل نسبت به زنش تعهد داشته و اون زنه که تعهدی نداشته

اوکی ولی شرف چی شرف که قطعا نداشته

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من فکر میکنم خانم 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

خیانت دو مدله 

یکی که طرف بیماره و عادت به تنوع طلبی داره اینجور آدما کسایی هستن که توی مجردی پارتنر زیاد عوض کردن و آدم های مختلف رو تست کردن نیاز کاذب تنوع برای خودشون به وجود آوردن اینا هیچی مقصر خود فرد خائن هست و همسرش هیچ تقصیری نداره اینا از همون اول ازدواج خیانت میکنن و اینطوری نیست که مثلا پنج سال ده سال عین آدم زندگی کنن بعد خیانت کنن 

ولی یه مدل خیانت داریم که طرف ده سال دوازده سال از زندگیش گذشته خیانت نکرده یهو از یه جایی خیانت می‌کنه این آدم توی زندگی مشترکش خلأ عاطفی داره یک نیاز پاسخ داده نشده وجود داره ، حالا یا نیازش رو گفته و همسرش نادیده گرفته و یا نتونسته پوشش بده یا اصلا نگفته همچین نیازی داشته در هر صورت طرفی که خیانت میکنه از سر ضعف شخصیتی و عدم توانمندی توی ارتباط به این مرحله کشیده میشه ولی همسرش هم می‌تونه اینجا نقشی داشته باشه باید موردی بررسی کرد ریشه یابی کرد 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من میگم مردا کلا بدشون نمیاد ذاتشون اینه و خیلی سخته اگه زنی خودشو عرضه کنه مرد بتونه مقاومت کنه 

به نظرم زنا اول کرم میریزن و تنشون میخاره مرد هم نه نمیگه دیگه 

مگه اینکه واقعا خیلی خداترس باشه

خودم یه نمونه دیدم زن هی به بهونه های مختلف به دوست شوهرش زنگ میزد که مثلا فلانی با شماست گوشیشو جواب نداد نگران شدم

بعد به بهونه دعوت کردن و خبر دادن و  ...

یه بارم پیام عاشقانه فرستاد گفت اشتباهی فرستادم😬دیگه آخر کار خودش و کرد و باهاش دوست شد 

شوهرش چکار کرد؟

هیچی 

یعنی مشکوک شده بود بهشون 

به همون دوستش گفته بود زنم انگار با یکی رابطه داره اونم فک کرده بود این میدونه طرف همینه ترسیده بود به زنه گفته بود شوهرت شک کرده دیگه تمومش کنیم 

زنم ترسیده بود که شر بشه دیگه گفت توبه میکنم فقط خدا آبرومو نبره

بعد یکی دوسال دوباره زنه شروع کرد به پیام دادن و ...

منم دیدم اینجوریه دیگه خیلی بدم اومد ازش و قطع رابطه کردم  و دیگه خبر ندارم چی شد در ادامه

برای همین میگم زنا بیشتر مقصرن