2777
2789
شوهرت خودش میخواد ترک کنه؟ از کسایی ک میدونی اهل دعان تا جایی ک میتونی دوری کن

رفت کمپ فایده نداشت دوباره برگشت سمتش.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه این چه سايتي  هست خبر نمیده ما هم بیاییم

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

ن فداتشم این چ حرفیه هممون میایم اینجا دودقیقه بخندیم مسکلات یادمون بره.اره اتفاقا دقیقا تو ۴ماهگی ح ...

خدا دخترتو حفظ کنه، به خواست خودش رفت کمپ؟ یا متلا با زوررفت

چقدر زود دیر شد، حیف💔
دعواشون ولی سر این موضوع نبود خودش سرش درد میکرد برای دعوارفته بود دعوا که چرا به بقیه گفتی من اوایل ...

اینا رو نگفته بود تو تاپیک منم نمیشناختمش 

همسایه رفته به بقیه همسایه ها گفته اینا اول ازدواج با هم دعوا داشتن ؟ 

ن فداتشم این چ حرفیه هممون میایم اینجا دودقیقه بخندیم مسکلات یادمون بره.اره اتفاقا دقیقا تو ۴ماهگی ح ...

تاپیکتو دیدم منم هر چقدر بتونم برات صلوات میفرستم😔

چقدر زود دیر شد، حیف💔
تا قبل اینکه بیاد اینجا تاپیک بزنه می‌شد کاریش کرد

نه نمی شد این خانم هم تهمت زده بود هم اطلاعات وسرکار گذاشته بود واین که تهمت خانم سنگین تر بود برای تهمت همسایه همسایه ها احتمال داره شهادت ندن ولی برای تهمت این خانم نیاز به شهادت نیست 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اینا رو نگفته بود تو تاپیک منم نمیشناختمش همسایه رفته به بقیه همسایه ها گفته اینا اول ازدواج با هم د ...

آره

همسایه قدیمی اوایل ازدواجش بوده طرف

تاپیکاشو ببین

چند روزه برای دعواها تاپیک زده

ولی این دسته گلش رو تو همین تاپیک آخری تعریف کرده بود

اونجا نوشته بود رفتم در خونشون و حسابی شستمش گذاشتمش کنار...‌ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چه کار بدبینی

ما از استرس این شغل ارامش نداریم مردم باهاش شوخی میکنن عجیبه والا اصلا هم خنده دار نیست

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

خدا دخترتو حفظ کنه، به خواست خودش رفت کمپ؟ یا متلا با زوررفت

من تهدیدش ءکردم گفتم بچه رو میبرم جایی ک پیدامون نکنی رفت اما بعدش ومد لج کرد ۴ماه نرفت سرکار گند زد توزندگیم ب عالم و ادم بدهکارشدیم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون