2777
2789
بحق امام حسین انشاءالله این ناراحتی ها از زندگیتون برداشته بشه اجی

عزیزدلی قربون محبتتون

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ینی باتک تک کامنت خندیدم عااااالی بود.یاد دوستم افتادم ک تو دوازده روز جنگ زنگ زده بود شوهرشو لوداده ...

دوستتون رو نگرفتن؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد چیشد کار شوهره ؟ اخراج نشد😐🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂

ن کل خانواده حتی زنه خودش چندروز بازداشت بودن فهمیدن خبری نیس تعهد اخلاقی گرفتن ازادشدن.

ن اخراج نشد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تاپیکتو دیدم منم هر چقدر بتونم برات صلوات میفرستم😔

ممنون گلم قربونت الهی حاجت رواشی 

من تهدیدش ءکردم گفتم بچه رو میبرم جایی ک پیدامون نکنی رفت اما بعدش ومد لج کرد ۴ماه نرفت سرکار گند زد ...

اخی عزیزم الهی  خدا کمکت کنه، به دلش بندازه با پای خودش بره برای درمان، زندگیت از این رو به اون رو بشه🙏🙏

چقدر زود دیر شد، حیف💔
دوستتون رو نگرفتن؟

چرا خودش بچهاش شوهرش خانواده ی شوهرش تاچندروز بازداشت و تحت نظر بودن اخرشم تعهد اخلاقی گرفتن ول کردن

اخی عزیزم الهی خدا کمکت کنه، به دلش بندازه با پای خودش بره برای درمان، زندگیت از این رو به اون رو ب ...

الهی آمین انشائ الله خداازدهنت بشنوه گلم

چرا خودش بچهاش شوهرش خانواده ی شوهرش تاچندروز بازداشت و تحت نظر بودن اخرشم تعهد اخلاقی گرفتن ول کردن

بچه هاش رو چرا گرفتن ؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بچه هاش رو چرا گرفتن ؟

ازقدیم گفتن حرف راست رو ازبچه بشنو خب با بچها هم حرف زدن دیگه ببینن باباشون کجاکارمبکنه راسته دروغه

یاد اون دو هفته افتادم

جکه میگفت با یکی خصومت داشتیم زنگ زدیم از حیاط اینا صدای په باد میاد😂😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

هیچی چندروز همشونو برده بودن بازداشت دیگه دیدن بخوان دروغشون دربیاد داستان میشه شوهره گفته بود من وا ...

دوستت زندست؟؟؟

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

دوستت زندست؟؟؟

اره بابا خخخخخ