2777
2789

یه برنامه صراف هست که اگ با کد دعوت وارد بشی ۳۵۰ هزار جایزه میده اینم کد دعوتش:

R32WR  

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   https://abzarek.ir/service-p/msg/2330550

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی برنامه‌های دیگم هستن که پول میدن اگ نمیدونستی‌‌... 

هر کدوم ده سوت طلا جایزه میدن 👇👇

این کد دعوت میلی گلد:

milli-go04p 

اینم کد دعوت طلایین:

WEMPMME

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   https://abzarek.ir/service-p/msg/2330550

صرافی ارز دیجیتال

سلام

یه توضیحی درمورد تتر میدین ؟

چی هست ؟

واقعا سودآوره ؟

مثل بورس کلاهبرداری نیست ؟

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

سلامیه توضیحی درمورد تتر میدین ؟چی هست ؟واقعا سودآوره ؟مثل بورس کلاهبرداری نیست ؟

سلام،تتر یه ارز دیجیتالی مثل بیت کوین و ارزای دیگست و قیمتش همیشه برابر دلار با کمی نوسانه مثل این میمونه که روی دلار امریکا سرمایه گذاری کرده باشید از نظر اعتبار میشه گفت تا الان که معتبر بوده و مشکلی نداره ولی احتمال اینکه کیف پول های ایرانی رو مسدود کنه هست چون سابقه داشته البته فکر نکنم با خرده حساب های ما کاری داشته باشه و بیشتر به اون کیف پول هایی که مشکوکه و مبالغ هنگفت باهاش جا به جا میشه حساسه

کاربر آقا
سلام،تتر یه ارز دیجیتالی مثل بیت کوین و ارزای دیگست و قیمتش همیشه برابر دلار با کمی نوسانه مثل این م ...

به نظرت شروع کنم ؟

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

سخته ؟

میتونی توی صرافی های ایرانی احراز هویت کنی بخری اگه زیاد نمیخوای بخری مثلا در حد ۱ تا ۱۰ ۲۰ میلیون خوبه همونجا نگه داری ولی اگه بالا۱۰۰ میلیون میخوای برای اینکه مطمئن تر باشه بهتره توی صرافی بخری بعدش انتقال بدی به یه کیف پول مطمئن مثل تراست ولت

کاربر آقا
میتونی توی صرافی های ایرانی احراز هویت کنی بخری اگه زیاد نمیخوای بخری مثلا در حد ۱ تا ۱۰ ۲۰ میلیون خ ...

ممنون