2777
2789
عنوان

تروخدا بیایین فامیلمون کد ملیمو میخواد بره دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 76 پست
میترسم باهام دشمن شه

اگه میتونی یه جوری به قول خانومای سایت با سیاست بگو که دشمن نشه 

مثلا بگو از طرف بیمه زنگ زدن پرس و جو کردن مشکوک شدن همچین چیزی 

اگه هم نه لازم نیست همون محکم بگو نه 

من خودم اصلا سیاست ندارم ولی باج نمیدم به کسی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه چیزی میگم شاید باورت نشه حتی عمه ام چند وقت پیش اومد دنبال مامانم با خودش برد رفت دکتر واسه گردن ...

شما هر ماه داری کلی پول بیمه میدید هر ماه که مریض نمیشی 

چه اشکال داره به یکی کمک کنیدشما که  در هر صورت حق بیمه رو پرداخت می‌کنی 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
خب بده چه اشکال داره مگه چیزی ازت کم میشه چتونه همتون

اشکالش اینه که اگه کسی با بیمه ی شما بره دکتر یا دارو بگیره تو هیستوری و تاریخچه ی بیمه ی شما ثبت میشه 

و اگر بعدا اتفاقی بیفته . مثلا زایمان اورژانسی ، تصادف از روی اون تاریخچه داروهای مصرفی و پزشک رو در میارن و ممکنه تجویز غلطی کنن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چه ضرری بهت میرسه؟ پول بیمه بابد بیشتر بدی؟ ضرر نداره 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

منم واسه خاطر همیناس‌ میترسمموندم چجوری بگم نه ناراحت نشا

خب ناراحت شه

بگو همسرم نمیذاره 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مگه قرار نبود رایگان باشه حالا شد بر اساس شغل؟

نمی‌دونم عزیزم من که خبر ندارم 

ولی مثل اینکه استارتر یه بیمه ای داره شامل خدمات میشه 

حالا دختر عمه ش می‌خواد مفتی بیاد از بیمه استفاده کنه میگه کد ملیتو بده من با اسم تو برم هی دکتر

ولی میدونم اینا ثبت میشه 

یهو خودت مریض میشی میری آزمایش 

سوابق اون میاد برای تو میبینن هیچی با هم همخوانی نداره 

تضاد داره 

فیلم آپاندیس موضوعش شبیه تاپیک شما بود 

طرف دفترچه بیمه شو داد به دوستش 

رفت تو کما 

حالا اگه می‌مرد گواهی فوت به نام این طرف ثبت می‌شد 

نکنید دردسر داره مسئولیت داره 

پس فردا مشکلی پیش بیاد نمیگن اون چرا کد ملیتو خواست 

میگن تو چرا بهش دادی 

شاتو خوندی؟ برگشته میشه شوهر خواهر رفیقم‌ کد ملیو اونارو میخواستن بدن بهم ولی چون غریبه ان‌ نگرفتم

شات نیومد 

بگو منم همسرم اجازه نمیده 

حالا شما از همونا بگیر کارت راه بیفته

اینو بهش بگو:که وقتی توبابیمه من میری دکترثبت میشه و اگه خودم مریض بشم وبفرستن برای آزمایش 

سوابق تو میاد برای من ومیبینن هیچی با هم همخوانی نداره و تضاد داره

یابهش بگودیرازجون شمایکی از دوستام آپاندیس داشت با

دفترچه دوستش رفت دکتر،رفت تو کما 

حالا اگه می‌مرد گواهی فوت به نام دوستش ثبت می‌شد.

یا بگوازبیمه امسال استفاده کردم و بقیه درمانهاروآزادحساب می کنه وبیمه پولشونمی ده 

بگو متوجه شدن از بیمه زنک زدن حریممون کردن.  نمیخواستیم بهتون بگیم ولی حالا که محدد زنگ زدی مجبورم بگم.  همسرم رفته جریمه رو پرداخت کرده ولی دیگه خیلی سخت میگیرن جدیدا.  اگر این مساله نبود حتما میدادم. خیلی شرمنده ام