2777
2789

شلام عزیزان

پسر من بیست روزشه با شیر خشک تغذیه میشه

هر دوساعت سی میل میدم 

اما رفلاکس داره گاهی بالا میاره از طرفیم هروقت شیرش میشه چهل میل سریع بالا میاره از دماغ و دهن

چیکار باید کنم دکتر شیرخشک نان ar داده

اطرافیان میگن کم میخوره ، سی میل کمه اینجوری وزن نمیگیره

من نمیدونم واقعا باید چیکار کنم چقد بهش شیر بدم هم وزن بگیره هم رفلاکسش زیاد نشه برای رفلاکسشم راهنماییم کنید اینکه از دماغ و دهن گاهی میاره بالا طبیعیه؟؟

سینه خودمم شیر نداره که بدم.

همه بچه هامثل هم نیستن هرچی بخوادمیخوره به زورم که بدی بالامیاره میتونی یکساعت یکساعت بدی هردفعه ۲۰میل 

منم بچم رفلاکس داشت همش روپهلومیخوابوندمش یه چیزکوچولوهم میذاشتم پشت کمرش که نتونه برگرده گاهی وقتا واسه احتیاط جلوشم میذاشتم بالااوردنشم اگه وزن بگیره اشکالی نداره

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای شیر خشک راستش اطلاعی ندارم اما برای شیر خودت قطره شیر افزا برای من خیلی جواب بود و دکتر گفت هر چی بچه بیشتر مک بزنه شیر بیشتر میاد

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

اینکه از دهان و بینی بالا میاره و جهنده هست یعنی رفلاکس داره 

رفلاکس واسه نوزاد یکم دردناکه همون ۳۰ میل هر ۲ساعت کافیه 

حتما بعد از شیر خوردن آروغش  رو بگیرید 

روی سطح شیبدار بخوابه ،تشک رفلاکس تو بازار هست میتونید تهیه کنید 

حتما شیشه شیرش مناسب رفلاکسی ها باشه ایونت مارک خوبیه 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱