2777
2789

درست عین مادری که بچشو گم کرده هستم 

انگار پسر 5ساله مو گم کردم و دلم براش پر میکشه

چون اشتباهاتشم دقیقا به همون سن میخورد

با اینکه سن شناسنامه ش از من خیلی بزرگتر بود ولی دقیقااا عین یه بچه ی تخس اذیتم می‌کرد 

با این وجود دوسم داشت

و دوستش داشتم 

حتما الان خیلی ناراحته و فکر میکنه فراموشش کردم 

متأسفانه اقلا صلاح نمیبینم برگردم به اون عشق ناجور و سمی 

خدا کمکمون کنه به هر دومون که بتونیم فراموش کنیم 😞

همیشه درددل های اونی که ترک شده رو شنیدین 

بد نیست یه بارم حرفای اونی که ترک کرده رو بشنوین 😔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزدیک یه سال تو رابطه بودیم اما از قبل تر ها هم عاشق هم بودیم بی مسئولیت بود

خب اون بلوغ رابطه رو گذروندید و به اون شناخت و رو اصلی هم رسیدید

بنظرم بی مسئولیتی واقعااا نه تنها الان آزارت میده پس فردا اگه جدی شید خیلی مشکل برات ایجاد می‌کنه 

خداروشکر کن که زودتر جدا شدین و نموندی بزور به امید درست شده و عوض کردن هم که وابستگی بیشتر از این شه 

و اینکه دختر تو باید به خودت افتخار کنی که انقدر قوی و یه زنی که ارزش خودشو می‌دونه و جایی که ارزش حفظ نشه نمی‌مونه الکی آفرین بهت

اونم صدرصد فهمیده چه دختری از دست داده با کاراش

خیلیا از دخترا هستن که با همه چی طرف حتی بی مسئولیتی یه جوری میسازن چون دوسش دارن اما همون طرف فردا می‌ره خیانت می‌کنه یا سرد میشه ولشون می‌کنه 

تو خودت از همه اینا جلو گیری کردی غرور خودتو حفظ کردی که این کلی از روحیه تو حفظ کرده 

الان شاید اذیت شی اما به مرور زمان بهت قول میدم انقدر عوض میشی اصلا میگی من اینهمه خوب شدم خوبه نمودم 

آدما میرم و میان تا آخر یکی که واقعا لیاقتت داره میاد دیگه نمیره 

پس فرصت بده 

پاشو خودتو جمع و جور کن به خودت برس و لایف استایل زندگیتو تغییر بده صدرصد بهترین ورژن از خودت رو میبینیییی 

نزدیک یه سال تو رابطه بودیم اما از قبل تر ها هم عاشق هم بودیم بی مسئولیت بود

رابطه ای که جنگ و دعواش زیاد باشه بدرد نمیخوره بری زیر سقف مشترک همون کفه عشقشم میپره،شمام تصمیم درستی گرفتی،بهرحال تو رابطه رفتن درد وابستگی رو داره ولی آدم درنهایت چاره ای جز ازمون و خطا و قبول این اسیب پذیری برا پیدا کردن ادم مناسبش ندارع،آدمها اونقدی بنظر من تنها و ناامن و محبت لازم هستن که سخت نباشه پیدا کردن ادم جدید و مناسبتر از بین اینهمه ادم.

خب اون بلوغ رابطه رو گذروندید و به اون شناخت و رو اصلی هم رسیدیدبنظرم بی مسئولیتی واقعااا نه تنها ال ...

قربون تو برم دوست خوش قلبم 

خیلی حالمو خوب کرد پستت ممنونم ❤️🌿🙏🌸